29 martie 2011

Nicki Minaj i-a oferit lui Lil Wayne un cadou inedit

Posted by Admin | 29 martie 2011 | Category: , |


Lil Wayne intra pe ultima suta de metri inainte de lansarea noului sau album, “Tha Carter IV”. Rapperul se afla momentan in turneul “I Am Music II”, alaturi de colega sa de la Young Money, Nicki Minaj si de tobarul trupei Blink 182, Travis Barker.
Pentru a se mai relaxa inainte de marele eveniment, la show-ul de la Nassau Coliseum din Long Island, New York, Nicki i-a facut mentorului sau un cadou inedit…
Artista are un obicei- la fiecare concert de-al sau, alege cate un norocos din public si ii ofera un ‘lap dance’. De data aceasta, fericitul a fost chiar Lil Wayne, in poala caruia Nicki Minaj a dansat pe piesa lui Sean Kingston, “Letting Go (Dutty Love)”.
Rapperul nu a avut, insa, parte de un tratament mai special, pentru ca si pentru el regulile au fost aceleasi: “Picioarele desfacute, mainile la spate, gura inchisa!”, i-a zis cantareata. Impresionat, Wayne a alunecat de pe scaun.

Scena a urmat imediat dupa piesa “Moment 4 Life”. Asta da ‘moment 4 life’, am zice noi… Dupa concert, Nicki si-a exprimat entuziasmul pe Twitter. “Draga New York, mi-ati dat viata in seara aceasta. A fost fantastic! Voi sunteti tot. Habar nu aveti. Cea mai buna reintoarcere acasa!”, a scris artista, pe numele sau real Onika Tanya Maraj. Iata si clipurile filmate de persoane din public la eveniment…
Dar inainte, va reamintim ca – dupa cele opt luni in care a fost inchis – rapperul s-a intors plin de inspiratie si a muncit din greu la noul material, care va iesi pe piata pe 16 aprilie. MC-ul de la Young Money se lauda cu albumul, dar in special cu o anumita piesa de pe acesta- “Wayne’s World”, care – spune el – ii va face pe ceilalti rapperi sa paleasca de invidie.



Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply