29 martie 2011

Katy Perry nu vrea sa colaboreze pe plan profesional cu sotul sau

Posted by Admin | 29 martie 2011 | Category: , |

Artista in varsta de 26 de ani, care s-a casatorit anul trecut – intr-o ceremonie secreta, in India – cu Russell Brand, spune ca intotdeauna prefera sa separe placerea de afaceri. Katy Perry nu se arata deloc entuziasta la gandul unei colaborari profesionale cu sotul sau.
Intrebata de publicatia ‘More!’ daca exista posibilitatea sa lucreze la un moment dat impreuna, ea a raspuns: “Nu cred. Nu vad aceasta idee concretizandu-se. Am multe lucruri de facut, am multe idealuri si puncte in care vreau sa ajung in viata si stiu ca si el le are pe ale lui”.
Momentan, Katy Perry se afla in turneul care va acoperi America de Nord, Europa, Japonia si Australia. Ea si-a inceput in forta show-urile din seria ‘California Dreams’, iar fanii sunt in delir, impresionati de felul in care totul este pus in scena: artista este fiica unui macelar, care s-a indragostit de fiul unui cofetar; adoarme si are un vis foarte frumos. Bineinteles ca turneul nu a fost lipsit nici de mici incidente- Katy Perry a fost huiduita cand a vrut sa faca un cover dupa o piesa a lui Justin Bieber.

Daca va intrebati ce planuri mai are artista, aflati ca este vorba de unele cam periculoase. Aflata in acest moment in Marea Britanie, Katy isi doreste sa mearga la nunta Printului William – care va avea loc luna viitoare – desi nu are invitatie. “Nu am fost invitata. Dar voi fi acolo? Da! Cu siguranta le voi strica nunta!”, a spus ea. In gluma sau in serios?! “Iubesc istoria Marii Britanii. Eu si Russel ne uitam mereu la emisiuni istorice si dintotdeauna ne-am dorit sa ajungem la Tower of London”, a explicat ea.
Intre timp, Katy Perry se pregateste sa lanseze – pe 31 martie – un nou videoclip, pentru piesa “E.T”, alaturi de Kanye West.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply