29 martie 2011

Beastie Boys, Tinie Tempah si Gorillaz, printre artistii care vor lansa single-uri de Record Store Day


Americanii sarbatoresc, in cea de-a treia sambata a lunii aprilie, “Record Store Day”. Sarbatoarea, care tinde sa devina un fenomen mondial, celebreaza muzica in forma sa mai putin comerciala si aduce laolalta sute de magazine de profil independente.
Anul acesta, ‘Record Store Day’ va avea loc pe 16 aprilie si va reuni artisti de renume, dar si reprezentanti ai peste 700 de magazine de muzica din Statele Unite. ‘Ambasadorul’ evenimentului este in 2011 Ozzy Osbourne.
Cu aceasta ocazie, o serie de artisti si-au anuntat participarea. Beastie Boys vor lansa primul lor single de pe noul album ‘Hot Sauce Committee Pt 2′, sub forma de vinil, intr-o editie limitata. The View au inregistrat imnul oficial al editiei de anul acesta, un cover dupa “I Need That Record” al celor de la The Tweeds din 1980.
Gorillaz vor lansa si ei albumul “The Fall”, pe un vinil de 180 de grame, iar cei de la Beck si Bat  For Lashes vor scoate pe piata melodia “Let’s Get Lost”, de pe coloana sonora a filmului ‘Twilight’. La randul sau, Tinie Tempah vine si el cu doua single-uri de colectie – “Wonderman” si “Simply Unstoppable”.

Daca va place ideea, puteti afla mai multe de pe site-ul oficial al evenimentului: www.recordstoreday.com.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply