29 martie 2011

Amy Winehouse a inceput inregistrarile la noul album

Posted by Admin | 29 martie 2011 | Category: , |


Amy Winehouse s-a pus serios pe treaba, ne anunta surse de incredere! Ea a scris o serie de piese pentru noul album si a inceput deja inregistrarile. Speram ca, in cateva luni, sa putem asculta noul material…
Artista din Maria Britanie, in varsta de 27 de ani, care a tinut in ultima vreme primele pagini ale revistelor mondene cu modul sau inconfundabil de a se distra la petreceri, a lasat party-urile salbatice in urma si s-a apucat de o sesiune de lucru intensiv la album.
Reg Traviss, iubitul sau de aproape un an, sustine ca Amy a renuntat la vechile obiceiuri si vrea sa revina in forta cu un material deosebit si sa faca ravagii in topuri. “Compune si inregistreaza pentru noul album”, a dezvaluit acesta publicatiei The Sun, “Si isi pune tot sufletul acolo!”
Reg sustine ca Amy se simte foarte bine, iar – potrivit zvonurilor – aceasta ar lua lectii de balet, pentru a fi in forma la momentul revenirii pe scena muzicala. “Amy e foarte bine, e foarte sanatoasa si fericita”, a mai spus iubitul ei.

Fanii au devenit deja foarte nerabdatori pentru ca – initial – noul album ar fi iesit pe piata la inceputul anului 2011. Artista facea public faptul ca a  inregistrat un duet cu Cee Lo Green, apoi revenea cu o serie de concerte private. Acesta ar fi cel de-al treilea album de studio, dupa “Frank” din 2003 si “Back in Black” din 2006.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply