23 martie 2011

Trupa Paramore a inceput inregistrarile pentru un nou album

Posted by Admin | 23 martie 2011 | Category: , |


Hayley Williams, in spatele careia a fost pus tot scandalul care a dus la destramarea trupei Paramore si la plecarea fratilor Josh and Zac Farro, a anuntat ca formatia s-a regrupat si pregateste – spre marea bucurie a fanilor – un nou material.
Hayley alaturi de cei doi membrii ramasi in ecuatie, Taylor York si Jeremy Davis, lucreaza la cateva piese noi, intr-un studio din Los Angeles. Asadar, lucrurile se misca rapid si in curand vom putea asculta noi melodii.
Tocmai am primit un telefon de la Taylor. El si Davis au ajuns in Los Angeles, unde vom inregistra cateva piese saptamana aceasta”, a scris Hayley pe Twitter. Aceasta ar fi prima data cand trupa vine cu ceva ceva nou, de la plecarea fratilor Farro, insa membrii ramasi sunt foarte increzatori in faptul ca vor avea succes in continuare.

Hayley a mai dezvaluit ca, inainte de a lansa intreg materialul, Paramore va scoate pe piata cateva single-uri, pentru a nu lasa fanii sa astepte prea mult. V-a facut curiosi?
Intre timp, Zac si Josh – care au plecat din Paramore pentru ca se simteau mereu pe locul doi si nu mai erau in rezonanta cu ideile lui Hayley – au pus pe picioare un alt proiect: trupa Novel American, pe care speram sa o ascultam cat mai curand.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply