23 martie 2011

Clipul pentru piesa “Fly” a lui Nicki Minaj, filmat alaturi de Rihanna, va fi lansat la finalul lunii mai


Fanii Rihannei si cei ai lui Nicki Minaj mai au de asteptat ceva vreme pana vor putea vedea clipul filmat de cele doua artiste in colaborare. Acesta va fi lansat in ‘Memory Day weekend’ al americanilor, o sarbatoare din ultimul weekend al lunii mai.
Nicki Minaj a explicat de ce are loc aceasta intarziere, in conditiile in care videoclipul a fost filmat cu cateva luni in urma: rapperita de la Young Money nu vrea sa o urmbreasca pe Rihanna, aflata in plina perioada de promovare a albumului sau “Loud”. Ambele artiste si-au lansat noile materiale in luna noiembrie a anului trecut si vor sa mai ‘straluceasca’ o vreme pe cont propriu.
Mai tin o vreme clipul filmat alaturi de Rihanna, pentru ca amandoua am lansat noi albume in acelasi timp. Ea are acum mai multe piese in rotatie la radiouri si televiziuni si vreau sa se bucure de acest moment, sa-si vada de treaba si de promovarea propriului material”, a explicat Nicki.

Dar cand videoclipul regizat de Sanaa Hamri va iesi pe piata, Minaj ne promite lucruri mari: “Clipul cu Rihanna e un film epic, extraordinar! Stiti ca a fost filmat acum doua luni aproape si am avut timp sa il facem perfect. Va iesi pe 30 mai”.
Pana atunci, insa, daca sunteti fani Nicki Minaj, aflati ca artista va lansa un alt clip, pentru piesa “Super Bass”, un single de pe editia deluxe a “Pink Friday”. “E foarte amuzant. Cel mai amuzant clip al meu de pana acum, lipsit de orice griji, multe bomboane si barbati dezbracati!”, a spus rapperita.
Asadar, mai avem de asteptat inca putin…

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply