23 martie 2011

Chris Brown si-a lansat albumul “F.A.M.E”. Afla cum a fost primit materialul de critici


Ultimii doi ani au fost un chin pentru Chris Brown, care s-a straduit sa-si repare imaginea foarte sifonata, in urma scandalului cu fosta sa iubita, Rihanna. Dupa albumul “Graffiti” din 2009, care nu a avut vreun succes rasunator, cantaretul de R&B a ajuns in topuri vara trecuta cu single-urile “Deuces” si “No  BS”. Acum apare, insa, in fata lumii intregi cu un material nou-nout, de care este foarte mandru- albumul “F.A.M.E”.
Este mult mai matur, mai increzator si mai aventuros. A venit cu cel mai puternic album din cariera sa”, apreciaza jurnalistii de la USA Today. “Este mult mai dur ca pana acum, ceea ce este un lucru foarte bun, avand in vedere ca are numai 22 de ani. A trecut peste imaginea aceea de baiat dragut din vecini”, au mai scris acestia.

F.A.M.E este un album pop’n’b, cu ceva pentru fiecare: balade de dormitor, piese de dansat in club, iar piesa ‘Next 2 You’ este o puppy-declaratie de dragoste, cu vocea lui Justin Bieber pe ea”, scrie publicatia Rolling Stone.
Albumul precedent, Graffiti, a fost lansat prea rapid dupa incident. Iar unii inca mai cred ca Brown ar fi trebuit sa stea deoparte. Dar – pe propriile merite – a scos un album foarte bun, F.A.M.E, care merita sa fie ascultat”, apreciaza publicatia Entertainment Weekly.
Cei de la The New York Times au si o piesa preferata: “Look at Me Now- este o productie fabuloasa, catchy, iesita din mainile lui Diplo si ale lui Afrojack, in care dl. Brown canta despre iubite furate. Chris apare ca un baiat inteligent, amuzant si se straduieste sa fie cat mai tehnic”.
Asadar, numai de bine! Oricat ne-am straduit, spre dezamagirea dusmanilor lui Breezy, nu am reusit sa gasim nicio recenzie negativa. Voua cum vi se pare materialul? Ce nota i-ati da lui Chris Brown?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply