28 aprilie 2011

Beyonce a lansat un clip pentru piesa “Move Your Body”, in cadrul unei campanii sociale


Beyonce lucreaza non-stop la noul sau material, care urmeaza sa fie lansat in luna iunie. Cu toate acestea, artista si-a facut timp sa se implice si intr-o campanie care sustine importanta sportului in dezvoltarea armonioasa a copiilor si a lansat un clip exploziv pentru melodia “Move Your Body”.
Cantareata apare in cantina unei scoli si dinamizeaza instant atmosfera. Imbracata cu un tricou alb, short din denim si sosete pana la genunchi, artista combina miscari de hip-hop, latino si dancehall, intr-un dans energic, la care se alatura si elevii.
A little sweat ain’t never hurt nobody/ Don’t you stand there on the wall/ Everybody, just move your body”, canta  Beyonce. “Move Your Body” este un remake al piesei lansate in 2007 “Get Me Bodied”, produsa de Swizz Beatz si refacuta pentru campania primei doamne Michelle Obama impotriva obezitatii infantile.

Viitorul material al lui Beyonce, care nu a primit inca un nume, este in topul celor mai asteptate albume ale acestui an. Recent am aflat ca pe tracklisting va aparea si o piesa in colaborare cu Rihanna. Dar, pana sa punem mana pe album, asteptam cu interes clipul piesei “Run the World (Girls)”, pentru care artista a filmat deja.


Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply