28 aprilie 2011

Justin Bieber vrea sa scoata un nou album pana la sfarsitul anului

Posted by Admin | 28 aprilie 2011 | Category: , |


Aflat in plin turneu pe intreg Globul, idolul adolescentilor a gasit timp sa scrie o serie de piese noi. Desi nu ne-a oferit prea multe detalii despre noul album, Justin Bieber s-a laudat pe Twitter cu faptul ca face progrese.
Am scris multe melodii pe drum. Sunt foarte incantat. Voi inregistra in aceasta vara, iar albumul va iesi pe piata la finalul acestui an”, si-a anuntat el fanii. De altfel, cu ceva timp in urma Ne-Yo si compozitorul Sean “The Pen” Garrett vorbisera de un nou material semnat de artistul canadian, pe care isi vor pune si ei amprenta.
Garrett, care se stie ca lucreaza cu Bieber la urmatorul album, a dezvaluit – intr-un interviu pentru Billboard.com – ca vedeta in varsta de 17 ani va veni cu un sound mult mai matur, inspirat din muzica lui Timberlake, cu scopul de a atrage si alte categorii de public! “Ce incercam sa facem cu Justin este sa il introducem intr-o lume a adultilor. Un lucru extraordinar in cazul lui Bieber este ca fanii vor creste alaturi de el. Vrem ca admiratorii, cei care l-au sustinut de la bun inceput, sa nu se plictiseasca de acelasi sound si sa fie mereu intrigati de noutatile pe care idolul lor le aduce in muzica. Vom incerca, totodata, sa largim publicul caruia ne adresam si sa mergem si spre tinerii de 22-23 de ani”, a explicat The Pen.

Si Ne-Yo a vorbit despre album intr-un interviu, spunand: “Scriu pentru Justin si e putin dificil, pentru ca a trecut mult timp de cand aveam varsta lui. Piesele nu sunt inca foarte elaborare, dar nici baloane de sapun”.
Asadar, artistul care in urma cu cateva zile era inclus de publicatia ‘Time’ in ‘topul celor mai influente persoane din lume’ este pus pe treaba. Momentan acesta sustine o serie de concerte in Australia, urmand sa urce pe aceeasi scena si cu Chris Brown.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply