21 aprilie 2011

Black Eyed Peas isi deschide o scoala de muzica la New York

Posted by Admin | 21 aprilie 2011 | Category: , |


Celebra formatie Black Eyed Peas va deschide o scoala de muzica in New York, special pentru adolescentii din zona care vor sa stie mai multe despre cum produc videoclipurile cu ajutorul echipamentelor profesionale si de inalta tenhologie.
In plus, artistii BEP vor sa le arate pustilor melomani cum fac ei muzica. Formatia, care a castigat premiul Grammy de sase ori pana acum, au anuntat marti ca fundatia lor, Peapod, alaturi de Adobe Foundation vor deschide o academie de muzica si multimedia in partea de sud a Manhattan-ului, pe care o vor denumi Peapod Adobe Youth Voices.
Fundatia Peapod este organizatia de caritate pe care formatia a creat-o anii trecuti si este administrata de Fundatia Entertainment Industry. Adobe Foundation este parte a grupului Adobe Systems Inc., ce se ocupa actiuni filnatropice. Cele doua organizatii au deschis deja trei academii Youth Voices in California: Los Angeles, Oakland si Redwood City.
Scoala de muzica din New York pe care artistii de la Black Eyed Peas vor sa o deschida va avea un program interesant si va oferi suport pentru viitorii studenti care isi doresc sa afle mai multe despre productia muzicala. Academia accepta tineri cu varste cuprinse intre 13 si 19, iar inscrierile se vor putea face incepand cu luna iulie anul acesta.

Pasiunea noastra pentru muzica a fost alimentata de multi oameni generosi in drumul nostru catre succes. Cu ajutorul academiei vom putea sa facem si noi ceva la randul nostru, sa le dam posibilitatea tinerilor sa isi descopere talentul si sa ii incurajam sa isi realizeze visele”, a spus Will.I.am.
Academia isi va desfasura activitatea intr-o locatie pusa la dispozitie de Urban Arts Partnership, care guverneaza programe artistice after-school pentru adolescentii care merg la scoli sarace. Viitorii studenti vor fi acceptati in academie pe baza recomandarilor de la profesori si prin demonstrarea interesului fata de domenii precum graphic design sau editare foto si video.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply