19 aprilie 2011

Coregraful lui Britney Spears renunta la colaborarea cu artista

Posted by Admin | 19 aprilie 2011 | Category: , |


Pe 16 iunie Britney Spears va pleca in turneul de promovare a noului sau album, “Femme Fatale”. Cu doar doua luni inainte, coregraful cu care artista lucra de ani de zile si-a dat demisia, din motive oarecum neclare.
Brian Friedman este cel care a inventat multe dintre miscarile lui Britney si a lucrat alaturi de ea la clipuri precum “Toxic”, “I’m a Slave 4 U” sau recentul “Hold It Against Me”. Acesta a argumentat, pe Twitter: “Pentru a nu da nastere la zvonuri si intrebari, va spun clar – din cauza unei nepotriviri de program, nu pot merge in turneul FF alaturi de Britney. Sunt foarte recunoscator ca am avut sansa sa lucrez alaturi de ea la clipuri”.
Locul acestuia va fi preluat de Jamie King. “El va coordona turneul si are un line-up foarte interesant. Sa mergeti cu totii sa ii sustineti pe artisti! Voi fi si eu acolo!”, a mai scris Friedman.

Dupa lansarea noului album, Britney Spears a avut ceva de lucru pentru a contracara barfele. Pe internet a circulat informatia potrivit careia artista ar fi folosit o dublura, in persoana Tianei Brown, pentru clipul piesei “Till the World Ends”, caci nu s-ar fi descurcat perfect la toate scenele. Cantareata a lansat, astfel, o noua versiune a videoclipului, care contine mai multe scene de dans, in care se vede foarte evident ca este ea.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply