19 aprilie 2011

Akon s-a pus rau cu fanii indieni

Posted by Admin | 19 aprilie 2011 | Category: , |


Akon a facut-o lata chiar in ziua in care a implinit 28 de ani si pare sa fi pierdut o masa importanta de fani.
Cantaretul si-a infuriat admiratorii din India dupa ce s-a urcat pe scena fara sa cante.
Extaziat la culme pentru ca era ziua lui, Akon a uitat pentru ce a ajuns in India si a urcat pe scena doar pentru a sustine un discurs si a taia o felie de tort. Asa, pentru a-si cinsti propria persoana!
Fanii prezenti la eveniment au devenit imediat irascibili din cauza atitudinii artistului. Au protestat zgomotos, huiduind si aruncand in stanga si in dreapta cu sticle. Pentru a se potoli spiritele incinse, a fost nevoie de interventia organelor de politie.
Akon a intrat pe scena insotit de sponsorii sai, si-a sarbatorit ziua de nastere taind o felie de tort, dar nu a cantat, ceea ce a suparat lumea”, a declarat purtatorul de cuvant al locatiei. Din cauza gestului sau, Akon a pierdut incasarile din acea zi. Oamenii, care venisera la eveniment pentru un adevarat spectacol, si-au cerut inapoi banii pe care i-au platiti pe bilete. Cel mai ieftin ticket a costat 60 de dolari.


Senegalezul a declarat recent ca India este o “a doua casa” pentru el. Oare acum mai gandeste la fel?
La India imi place cel mai mult cultura. Pur si simplu ador cultura indiana la fel de mult cum o ador si pe cea africana. Iubesc faptul ca e atat de apropiata de cultura africana. Ambele sunt atat de siilare datorita background-ului isoric si eu admir faptul ca indienii si africanii stiu sa pastreze cultura”, a declarat artistul.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply