19 aprilie 2011

U2 si Jay-Z au lansat o alta versiune a piesei Sunday Bloody Sunday

Posted by Admin | 19 aprilie 2011 | Category: , |


U2 si Jay-Z nu se afla la prima colaborare. Acestia au urcat pe aceeasi scena in nenumarate randuri si chiar au mers in turneu impreuna. Rapperul a fost invitatul trupei la concertele pe care le-a sustinut in Australia.
De altfel, acestia au interpretat in fata portii Brandenburg din Berlin piesa `Sunday Bloody Sunday`, care a fost inregistrata si lansata acum intr-o noua varianta.
U2 si Jay-Z au reeditat momentele din 2010, din turneul “Down Under”, cu o interpretare live deosebita a single-ului din 1983, “Sunday Bloody Sunday”, care aduce cateva versuri noi in plus. Remixul va fi inclus pe un album in editie limitata, “U2:DUALS”.
Straight out the projects, cussin’ on records as a peaceful protest/ Can’t be impressed, turn on the radio/ You’re tuned into me”, canta Jay-Z, terminandu-si strofa intr-o interventie din “Get Up, Stand Up” a lui Bob Marley.

Iar in ceea ce il priveste pe Jay-Z, acesta lucreaza la ultimele finisaje pentru albumul “Watch The Throne”, ce va fi lansat in curand alaturi de Kanye West.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply