19 aprilie 2011

Beyonce a lansat primul single de pe noul album – Girls

Posted by Admin | 19 aprilie 2011 | Category: , |


Dupa ce un fragment din primul single de pe mult-asteptatul album al lui Beyonce ajungea pe internet, piesa a fost postata online in varianta full.
Artista, care a cantat mereu despre forta interioara a femeii si capacitatea sa de a depasi momentele grele, vine din nou cu ‘un imn’ inchinat sexului frumos.
Piesa contine sample-uri de pe ‘Pon de Floor’ a celor de la Major Lazer si este o invitatie la dans. “Boy you know you love it, how we smart enough to make these millions/ Strong enough to bare the children, then get back to business/ See, you better not play me, don’t come here baby/ Hope you still like me, if you hate me”, canta artista, “My persuasion can build a nation/ Endless power, without love we can devour/ You’ll do anything for me.

Un clip pentru aceasta melodie a fost deja filmat in desertul Mojave din California, in regia lui Francis Lawrence, care a lucrat in trecut cu Lady Gaga, Britney Spears si Destiny’s Child. Coregrafia a fost facuta de colaboratorul vechi al cantaretei, Frank Gatson.
Beyonce m-ar omori daca as spune ceva despre clip. Cateva fotografii au mai ajuns pe internet, iar ea nu a fost deloc incantata. M-ar impusca daca as zice ceva, dar pot sa va spun totusi ca este unul dintre cele mai bune clipuri ale lui Beyonce”, a declarat Francis, “Piesa e fantastica, o prinde, iar clipul este foarte cool si vine cu ceva diferit”.
Iata si primul single de pe albumul lui Beyonce, al carui nume nu a fost facut public inca, dar stim ca va iesi pe piata in luna iunie.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply