19 aprilie 2011

Lady Gaga va colabora cu chitaristul formatiei Queen, pentru o piesa de pe noul album


Cum Lady Gaga face parte zilele acestea dintre capetele incoronate ale pop-ului, se cade sa colaboreze cu persoane de acelasi rang. Ea lucreaza pentru o piesa de pe “Born This Way” cu chitaristul legendarei formatii Queen, Brian May.
Rockerul in varsta de 63 de ani – unul dintre cei mai buni chitaristi din lume la aceasta ora – isi va uni fortele cu Lady Gaga pentru piesa intitulata “You and I”. Ceea ce ne face sa credem ca este intr-adevar o melodie foarte buna, pentru ca acesta nu isi pune amprenta oriunde…
Gaga a vorbit de mai multe ori despre admiratia pe care o are fata de fostul vocal al Queen, Freddie Mercury, dar si fata de trupa. “Visul ei a fost dintotdeauna sa poata canta cu Queen. Daca nu ar fi fost Queen, probabil nu ar fi fost nici Gaga”, a declarat o sursa apropiata artistei, care a preferat sa ramana in anonimat, “Colaborarea cu Brian May inseamna enorm pentru ea”.

De altfel, Stefani Joanne Angelina Germanotta si-a ales ca nume de scena ‘Lady Gaga’ pentru ca fostul sau prieten, producatorul Rob Fusari, obisnuia sa puna piesa “Radio Ga Ga” de cate ori ea se afla in studio.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply