21 aprilie 2011

Enrique Iglesias o lasa balta pe Britney

Posted by Admin | 21 aprilie 2011 | Category: , |


Da, este oficial! Enrique Iglesias a anuntat ca nu va mai mrge in turneu alaturi de Britney Spears pentru ca s-a saturat de pretentiile mult prea exagerate ale divei.
Solistul a facut dezvaluiri in presa mexicana, unde a marturisit ca pe tot parcursul turneului Femme Fatale nu ar fi avut voie sa vorbeasca cu Britney, decat daca aceasta ar fi venit la el sa il intrebe ceva. Mai mult decat atat, el nu ar fi putut sa ia o decizie fara a se consulta cu echipa lui Spears.
Conform “indatoririlor” pe care Iglesias Jr. ar fi trebuit sa le indeplineasca cu brio ca lucrurile sa mearga ok intre el si diva, dupa concerte, cantaretul ar fi trebuit sa mearga la petrecerile la care este invitata diva, fara a atrage atentia. Adica, sa nu apara prin peisaj, pentru ca fanii/fanele sa n-o ia razna si sa ii fure momentul de glorie lui Britney.
Printre pretentii se mai numara si faptul ca niciun membru al echipei Iglesias nu avea voie sa fumeze sau sa rada in apropierea artistei, pentru a nu-i strica atmosfera si starea de spirit. Pretentiile bizare ale artistei au ajuns la limita: Enrique a dezvaluit ca nici contactul eye to eye nu ar fi fost permis intre cei doi. Pentru ca diva americana i-a dat de inteles ca il considera un om din staff, latin-loverul a lasat-o balta.

Ego-ul artistului s-a aratat invins, asa ca Enrique, sfatuit de staff-ul sau, a renuntat la turneu, chiar daca din concertele pe care le-ar fi facut in deschiderea artistei, ar fi castigat sume frumoase de bani.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply