21 aprilie 2011

Beyonce colaboreaza pentru prima data cu Rihanna

Posted by Admin | 21 aprilie 2011 | Category: , |


Viitorul material al lui Beyonce, care va fi lansat in luna iunie, este in topul celor mai asteptate albume ale acestui an. Iar acum avem un motiv in plus sa il asteptam cu mare interes: artista va colabora cu Rihanna!
Cele doua starlete s-au intalnit prin intermediul sotului divei Beyonce, Jay-Z, care o impresariaza pe Riri inca de cand aceasta avea 16 ani. O sursa apropiata lor a declarat – pentru publicatia ‘M Is For Music’ – ca cele doua au intrat impreuna in studio, pentru a lucra la o piesa de pe noul LP al cantaretei de R&B.

Rihanna si-ar fi dorit de mult sa colaboreze cu Beyonce si, dupa ce au discutat despre un posibil duet cu ocazia premiilor Grammy din acest an, au reusit sa-si faca timp sa inregistreze impreuna“, a mai spus sursa respectiva, apreciind ca “piesa va fi cu siguranta un mare hit!“.
In plus, Beyonce a anuntat ca astazi lanseaza oficial single-ul “Girls“, care a fost postat online zilele trecute, tot azi incepand si promovarea la radio-uri. Piesa este produsa de Switch, cu ajutorul lui Shea Taylor si scrisa de Beyonce insasi, cu aportul lui Terius Nash aka The-Dream.
Si coperta oficiala a melodiei a fost dezvaluita, infatisand-o pe cantareata intr-o rochie similara celei cu care este imbracata in clip.
Coperta:

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply