21 aprilie 2011

Top 10: Cele mai amuzante melodii din toate timpurile

Posted by Admin | 21 aprilie 2011 | Category: , |


Ce inseamna o melodie ‘buna’? Parerile sunt impartite – Lady Gaga ar spune ca este o piesa care sa te faca sa plangi, Bruno Mars considera ca trebuie sa vina ca o gluma cu final neasteptat, Lil Wayne spune ca cel mai important este beat-ul, apoi sunt versurile. Uneori uitam, insa, ca o melodie buna poate fi si amuzanta…
Site-ul aolradioblog.com a intocmit un top 10 al celor mai amuzate piese din toate timpurile, care ne amintesc faptul ca – pana la urma – unii artisti isi doresc inainte de toate sa isi distreze audienta. Ba chiar sa o faca sa rada in hohote…
10. Tenacoius D – “F**k Her Gently”:
O piesa pe care cand o asculti pentru prima data ai senzatia ca nu mai auzi bine. Jack Black apare foarte melancolic, intr-o balada ‘romantica’, ce are ca scop sa vina cu o informatie in serviciul public- mesajele transmise de pornografie pot fi daunatoare copiilor. Asadar, vine el cu un mesaj ceva mai cizelat- “f**k her gently”. Melodia este interzisa persoanelor sub 18 ani, iar pentru a o viziona pe YouTube este nevoie de logare.





9. “All Cartoons Are F—— D—-“ – Family Guy Cast:

Melodia a fost inregistrata la un show live din Las Vegas, la care au avut scurte aparitii Patti LuPone, Haylie Duff si Jason Alexander. Cu siguranta fanii ‘Family Guy’ vor aprecia piesa in care se vorbeste – paradoxal – despre cat de proaste sunt desenele animate!





8. ‘I’m on a Boat’ – The Lonley Island:


Trupa The Lonley Island si-a asumat inca de la inceput rolul de clown al industriei muzicale, iar colegii lor le-au luat intentiile in serios. Din ce in ce mai multe nume mari s-au bagat la cate o colaborare cu baietii. Pentru piesa ‘I’m on a Boat’ l-au cooptat pe T-Pain.


7. ‘Put Your Clothes Back On’ – Rodney Carrington:
In general barbatii prefera sa le ceara femeilor sa se dezbrace; nu e, insa, si cazul lui Rodney Carrington, care isi doreste chiar contrariul. El ii cere femeii sa-si puna hainele pe ea si sa plece odata: “Early this morning it bit my leg/ Oh little darling/ Don’t you make me beg/ Put your clothes back on/ And get on home”, canta artistul.


6. ‘Because I Got High’ – Afroman:

Single-ul pe care cu siguranta l-ati fredonat cel putin o data este extras de pe albumul cu acelasi nume, lansat in anul 2000. Versurile vorbesc intr-o maniera comica despre felul in care consumul excesiv de cannabis deterioreaza viata sociala, iar melodia a fost chiar nominalizata la Premiile Grammy.


5. ‘Ode to My Car’ – Adam Sandler:
La sfarsitul anilor ’80 – inceputul anilor ’90, inainte sa ajunga mare actor, amuzantul Adam Sandler se ocupa cu melodii de genul acesta. “Piece of shit/ I got a piece of shit car/ That fuckin’ pile of shit”, canta el despre propriul vehicul.


4. ‘Superhero’ – Stephen Lynch:

Extrasa de pe albumul cu acelasi nume, piesa vine cu 9 minute de vorbarie despre super-eroi. Audienta – de la care artistul incearca sa smulga nume pentru niste eroi cu puteri speciale – se arata, totusi, foarte amuzata.


3.’White & Nerdy’ – Weird Al Yankovic:
Al doilea single de pe albumul ‘Straight Outta Lynwood’, lansat in septembrie 2006, parodiaza piesa “Ridin’ (a.k.a. Ridin’ Dirty)” cantata de Chamillionaire si Krayzie Bone.



2. “Everyday Normal Crew” – Jon Lajoie:
Lajoie a devenit popular cu clipul “Show me Your Genitals.” Multe dintre melodiile lui, inclusiv “Everyday Normal Guy”, “The Bastard Breaks Up”, “Alone In The Universe”, “Sunday Afternoon” sau “High as Fuck” au devenit rapid foarte populare pe YouTube. “We just a regular everyday normal crew,/ You can fuck with us cause we wont fuck with you./ We just a regular everyday normal crew,/ Once a month we get drunk and watch Terminator 2”- sunt doar cateva din versurile amuzante.


1. ‘Kyle’s Mom’s A B—-’ – Eric Cartman:
Piesa a fost scrisa de Marc Shaiman, pentru ‘South Park’ si s-a raspandit imediat pe internet. “Have you ever met my friend Kyle’s mom?/ She’s the biggest bitch in the whole wide world./ She’s a mean old bitch and has stupid hair./ She’s a bitch, bitch, bitch, bitch, bitch, bitch, bitch”, canta Cartman despre mama prietenului sau, Kyle.


Bonus: Daca pana acum nu ati reusit sa va amuzati cu adevarat, va dam piesa de rezistenta. Cartman ft. Kenny si Kyle interpretand hit-ul lui Lady Gaga, “Poker Face”!


Voi stiti vreo melodie pe care sa o putem include in top?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply