21 aprilie 2011

Parodia piesei Born This Way a lui Weird Al’ Yankovic a fost apreciata de Lady Gaga


Lady Gaga are cu siguranta simtul umorului. A demonstrat-o inca o data, cand l-a contactat pe Weird Al’ Yankovic, pentru a-i spune ca nu a deranjat-o parodia pe care acesta a facut-o dupa piesa “Born This Way”, asa cum se vehicula initial.
Mamei monstru chiar i-a placut melodia mea“, a scris Weird Al’ pe blogul sau, “Iar faptul ca ar fi respins parodia a fost o noutate pentru Lady Gaga insasi.” Yankovic a inregistrat coverul pentru noul sau album, desi s-a gandit de cateva ori inainte de a-l face: “Born This Way este un adevarat imn pentru drepturile omului. M-am gandit ca ar putea fi persoane care sa considere o parodie ca fiind de prost gust. Dar am simtit ca piesa are mult potential, iar versurile mele sunt departe de a ofensa pe cineva“.

Artistul a decis sa doneze toti banii obtinuti din vanzarea melodiei si a viitorului clip unei organizatii care se ocupa de drepturile omului. Initial, s-ar parea ca echipa lui Lady Gaga nu i-a dat ok-ul pentru piesa, dar – dupa ce artista a ascultat creatia – l-a anuntat ca o poate include pe albumul sau. Iata si parodia lui Weird Al Yankovic, ce parere aveti despre ea?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply