21 aprilie 2011

Kelly Rowland revine, odata cu noul album, la radacinile R&B


Kelly Rowland se pregateste de lansarea unui nou album. Colaboratorul sau mai vechi Rico Love a vorbit despre noul material al cantaretei de R&B, care – spune acesta – va fi ‘o revenire la radacini’.
Rico a scris dance-hit-ul fostei componente a trupei Destiny’s Child “Commander” din 2010, dar si proaspat-lansatul single “Motivation”, cantat de Kelly impreuna cu Lil Wayne si produs de Jim Jonsin. Artista ne duce – prin intermediul imaginilor din clip – intr-un depozit subteran, unde reuseste sa seduca toti barbatii din cladire, cu vocea si miscarile ei sexy.
“Motivation” este primul single de pe noul album, despre care Rico Love – care a scris 10 piese din 12 – spune ca ne-o va aduce pe Kelly Rowland de la inceputurile carierei sale. “Piesa ‘Commander’ a devenit rapid no.1 in intreaga lume ca melodie dance, desi nu a fost lansata oficial in State. Dar eu cred ca ‘Motivation’ este si mai puternica si vorbeste cu fanii de suflet ai cantaretei. Este suflet, este sexualitate, este emotie, este Kelly de care ne-am indragostit la inceput”, explica hitmakerul.

Desi tracklinsting-ul nu a fost inca finalizat, Love spera din tot sufletul ca piesa “Love Is the Greatest”, o melodie soul cu vibe reggae, sa ajunga pe album. “Am lucrat cu Salaam Remi si a iesit bine. Vocea a iesit exceptional. Pentru mine, un artist e ca un instrument. Daca scriu o melodie si vin cu o idee, ma asigur ca el  crede in ceea ce canta. Cand o auzi pe Kelly cantand, ai impresia ca ea a scris piesa“, a mai spus Rico.
Acesta ar fi cel de-al treilea album solo al cantaretei, dupa “Simply Deep” din 2002 si “Ms.Kelly” din 2007. Kelly a colaborat pentru acest album cu artisti precum David Guetta, Ne-Yo sau Tinie Tempah.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply