21 aprilie 2011

Lady Gaga declara ca nu are de ce sa o copieze pe Madonna

Posted by Admin | 21 aprilie 2011 | Category: , |


Dupa ce a lansat single-ul “Born This Way”, care da si titlul noului album ce va fi lansat pe 23 mai, Lady Gaga a fost acuzata de mai multi rau-voitori, dar si de unii critici muzicali de faptul ca ar fi copiat o piesa a Madonnei din 1989.
Desi o vreme a refuzat sa comenteze subiectul, artista recomandata si sustinuta de Utv se arata foarte deranjata de lucrurile care se spun despre ea. Gaga explica, intr-un interviu pentru publicatia britanica NME: “Nu sunt chiar atat de proasta incat sa scot o piesa copiata. Sunt si compozitoare. Am scris multa muzica. De ce as incerca sa lansez o melodie copiata si sa ma astept ca nimeni sa nu se prinda? E stupid! Ma uit in ochii vostri si va spun- nu sunt atat de tampita incat sa va cred prosti pe toti si sa scot o piesa furata!

Artista a declarat anterior – intr-un interviu pentru publicatia Harper’s Bazaar – ca single-ul “Born This Way” a fost scris de designerul Alexandrer McQueen, care s-a sinucis pe data de 11 februarie 2010. Potivit spuselor cantaretei, acesta ar fi intrat in contact cu ea dupa moarte si i-ar fi transmis melodia. Cei doi au fost prieteni foarte apropiati. De altfel, Gaga a purtat o pereche de pantofi creati de acesta in clipul ‘Bad Romance’ si – dupa deces – i-a adus un tribut la Brit Awards.
Artista se pregateste sa lanseze clipul care vine in sustinerea noului single “Judas”, chiar de Paste.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply