16 aprilie 2011

Jessie J a lansat varianta oficiala a clipului Nobody’s Perfect

Posted by Admin | 16 aprilie 2011 | Category: , |

Dupa ce cu o zi in urma o varianta ‘low quality’ a clipului “Nobody’s Perfect” ajungea pe internet, lui Jessie J nu i-a ramas decat sa lanseze versiune oficiala, ceva mai devreme decat planuise.
Piesa, scrisa de Claude Kelly si Jessica Cornish, este insotita de imagini cu iz cinematografic: artista ne invita intr-o lume de basm, in care totusi regulile sociale sunt aceleasi ca in lumea reala- oamenii incearca sa para perfecti, dar la un moment dat adevarata lor fata iese la iveala.
When I’m nervous I have this thing yeah I talk too much/ Sometimes I just can’t shut the hell up/ It’s like I need to tell someone anyone who’ll listen/ And that’s where I seem to fuck up, yeah”, canta Jessie, aflata la o cina festiva, alaturi de tot felul de persoane cu pretentii care – in momentul servirii mesei – incep sa se certe. Inca de la “Price Tag” am remarcat ca artistei ii place sa se joace in imagini si nici acest clip nu face exceptie. Inspirat din “Alice in Tara Minunilor”, videoclipul se incheie cu daramarea acestei lumi…

Iat-o deci pe Jessie J, parca mai exaploziva ca niciodata:

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply