04 aprilie 2011

Ke$ha face exces de sclipici in concerte

Posted by Admin | 04 aprilie 2011 | Category: , |


Artista americana se bucura in acest moment de succesul pe care il are cu turneul “Get Sleazy”, inceput in luna februarie si programat sa se incheie in luna mai. Starul, in varsta de 24 de ani, cauta sa impresioneze fanii care platesc sa vina la concertele sale, dorind sa le ofere o experienta unica…
Ea a dezvaluit si un secret legat de cum atrage atentia publicului: facand uz de sclipici… foarte mult sclipici… o tona de sclipici! “Chiar inainte de inceperea turneului, am facut investitii serioase in accesorii de scena si mi-am cam golit conturile. Am cheltuit 100.000 de dolari doar pe sclipici. Iubesc sclipiciul si… am comandat o tona. Cand vezi ca mai ai 0 dolari in cont, te sperii, dar acest lucru e o parte esentiala in ‘Ke$ha experience’”, a explicat artista.
Ea considera ca show-ul trebuie sa ramana ca ceva memorabil in mintea publicului. Si sclipiciul ramane destul de mult… “Mergi la un show si vrei sa ramai cu ceva, sa ai amintiri pretioase. Si, in plus, te scoli dupa trei zile si inca mai gasesti particule de sclipici cand faci dus”, a mai spus Ke$ha.
Ce altceva mai face cantareata in show-urile sale? Ke$ha nu si-a ascuns niciodata latura salbatica, ba din contra, ne-a aratat mereu ca este o femeie puternica! Ea a socat, insa, la un show din Australia, unde le-a aratat fanilor care este sursa fortei ei interioare… A baut sange. De altfel, artista, ce are ca destinatii America de Nord, Australia si Asia, a marturisit ca incearca sa dea totul pentru fanii care vin la spectacolele sale. Etalonul sau? Sa vomite dupa reprezentatie!

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply