06 aprilie 2011

Lady Gaga doneaza incasarile obtinute din vanzarea piesei ‘Born This Way’ in varianta country


Peste mai putin de doua luni vom putea asculta poate cel mai asteptat album al acestui an “Born This Way” al lui Lady Gaga. Momentan, artista este ocupata cu lansarea urmatorului clip, la piesa “Judas”, pe care il va regiza ea insasi, dar si cu campania intensa de promovare a materialului.
Artista nu isi uita totusi fanii si, cum este o suportera serioasa a LGBT, a decis sa doneze comunitatii incasarile obtinute din vanzarea piesei “Born This Way” in varianta country. Odata cu viitorul album, Lady Gaga vine cu un mesaj de toleranta: ea incearca sa explice lumii intregi ca indivizii sunt diferiti, lucru care nu ii face pe unii mai putin valorosi.
Fiecare este unic in felul sau si fiecare trebuie sa aiba incredere in sine si sa isi evidentieze calitatile“, spune excentrica artista, idee care va fi reluata in numeroase piese de pe noul material. Pentru a sustine acest lucru, dar si pentru a-si promova noul album, Gaga va dona acele sume catre Gay, Lesbian and Straight Education Network (GLSEN).

Varianta country a primului single de pe album contine si cateva versuri in plus: “If I wanna make it country, baby, it’s OK/ ‘Cause I was born, I was born, I was born this way/ From London, Paris, Japan back to USA/ I was born on the road, I was born to be brave.”
In momentul lansarii clipului pentru “Born This Way”, Lady Gaga anunta ca o noua versiune a acestuia va fi distribuita pe iTunes, in parteneriat cu Target. Fondurile stranse din vanzarea lui ar fi urmat sa fie donate comunitatii LGBT. Intelegerea a picat, insa, cand excentrica artista a scormonit in trecutul Target. Se pare, insa, ca o solutie alternativa a fost rapid gasita! Cum vi se pare gestul lui Lady Gaga?

Currently have 1 comentarii:

  1. Bravo ei! Mi se pare un gest foarte frumos!


Leave a Reply