18 aprilie 2011

Lady Gaga a lansat cel de-al doilea single de pe noul album, “Judas”

Posted by Admin | 18 aprilie 2011 | Category: , , |


Lady Gaga, artista nu a mai avut rabdare pana la data la care urma sa lanseze oficial noul single de pe “Born This Way” si a decis sa-l scoata mai devreme la lumina, spre bucuria micilor monstri! Asadar, piesa “Judas” poate fi ascultata online.
Produsa de RedOne, melodia este foarte dinamica si vine cu un refren foarte catchy: “I’m just a holy fool, oh baby he’s so cruel/ But I’m still in love with Judas, baby”, canta Gaga, “I wanna love you/ But something’s pulling me away from you/ Jesus is my virtue/ And Judas is the demon I cling to.

Lady Gaga a compus singura aceasta piesa, anul trecut, cand se alfa pe drum in turneul Monster Ball. Si in afara de versuri si de ritm, tot ea s-a ocupat si de coperta single-ului, care infatiseaza o cruce rosie, cu o inimioara in mijloc. “Am facut eu insumi coperta”, a povestit ea, “Am fotografiat imaginea cu telefonul meu mobil, pentru textura”.
Clipul pentru “Judas” a fost deja filmat, in regia lui Lady Gaga si a coregrafei sale, Laurieann Gibson si speram sa apara cat mai curand. Laurieann a facut cateva dezvaluiri legate de clipul pe care speram sa il vedem cat mai curand si care s-ar parea ca nu va fi deloc asa cum se asteapta multa lume.
Si ultima surpriza de la Lady Gaga: artista a facut publica in acest week-end coperta albumului Born This Way, atat a celui standard, cat si a celui special. Artista apare ca parte componenta dintr-o motocicleta!
“Judas”



Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply