16 aprilie 2011

Lady Gaga a terminat lucrul pentru albumul Born This Way

Posted by Admin | 16 aprilie 2011 | Category: , |

Cu o luna si jumatate inainte de lansarea noului sau album “Born This Way”, Lady Gaga anunta ca acesta este finalizat si ca nu va beneficia si de o editie deluxe. In ciuda faptului ca cel de-al doilea material al sau, “The Fame Monster”, a avut si o astfel de varianta, artista sustine ca pur si simplu uraste cuvantul si nu vrea sa mai auda de asa ceva!
Nu vreau sa folosesc cuvantul ‘deluxe’ in legatura cu albumul meu. Urasc acest cuvant!”, a spus ea, “E ca si cum versiunea initiala e mai putin valoroasa!” Cantareata in varsta de 25 de ani a terminat lucrul la “Born This Way”, dupa o sesiune de 72 de ore! “Am stat treaza 72 de ore, aducand ultimele retusuri si  este, in sfarsit, gata! Imi place la nebunie. O sa-mi iau acum doua zile libere in New York, sa stau in pat cu mama. As putea sa ma imbat si cu prietenii”, a mai spus Gaga.

In curand, excentrica artista isi va face debutul si ca regizor. Alaturi de directorul de creatie si coregrafa sa, Laurieann Gibson, va regiza clipul pentru piesa “Judas”, care a starnit deja o serie de cotroverse, inclusiv o reactie a Bisericii Catolice.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply