26 aprilie 2011

Moby a lansat clipul piesei “The Day”

Posted by Admin | 26 aprilie 2011 | Category: , |


Moby se afla in pragul lansarii unui nou album, “Destroyed”, programat sa iasa pe piata pe 16 mai, la propria casa de discuri, Little Idiot.  Materialul va fi insotit si de un album foto de 128 de pagini care contine 55 de fotografii realizate de artist in calatoriile sale prin lume.
In urma cu cateva zile, Moby a lansat clipul single-ului “The Day”, extras de pe noul album. Piesa a fost compusa chiar de el, intr-o camera de hotel din Spania. “Am scris melodia in zorii unei zile, dupa o noapte nedormita. Ma aflam intr-o camera de hotel frumoasa, perfecta chiar, la ora 7-8 dimineata. Am scris-o pe chitara acustica si am inregistrat-o pe telefon, iar acasa am tras-o pe niste electronice vechi din studio”, a povestit acesta. In clipul emotionant apare si Heather Graham, in rol de inger.

Odata cu lansarea celui de-al noualea album de studio, Moby ofera spre download gratuit primul EP al discului, “Be The One”, care contine trei piese. In plus, vor fi realizate si trei filme de scurt-metraj, care sustin povestea celor trei melodii de pe EP.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply