29 martie 2011

Chris Brown apare in piesa lui YG, “Hell Yeah”, alaturi de Tyga

Posted by Admin | 29 martie 2011 | Category: , , , |


Chris Brown e pe val bine de tot! Dupa lansarea albumului “F.A.M.E”, in urma cu o saptamana toate radiourile ii promoveaza muzica, televiziunile se bat pe prezenta sa in studio, iar colegii din industria muzicala ii propun colaborari. Cantaretul de R&B a spus mereu ca pentru prieteni isi face timp. Si… se pare ca are foarte multi prieteni!
Brown a aparut zilele trecute in videoclipul piesei “My Last”, de pe albumul de debut – “Finally Famous” – al lui Big Sean. Recent a lansat si un clip alaturi de Keri Hilson, la piesa “One Night Stand”, regizat de Colin Tilley, unde joaca rolul unui mecanic auto, care promite ‘satisfactie garantata. Iar acum, artistul vine alaturi de YG si Tyga cu o dedicatie pentru doamne.

Rapperii fac dragoste cu fetele din bucatarie pana in dormitor si descriu scenele in piesa “Hell Yeah”. “She said, daddy do you want some, I said hell yeah/ Do I want it in the chair, I said hell yeah/ Do I want it in the kitchen, I said hell yeah/ Do I want it in the bed, I said hell yeah,” canta Breezy refrenul cu o voce sexy. Iata si melodia, ce parere aveti?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply