30 martie 2011

Lupe Fiasco si B.o.B au lansat piesa “Who Are You Now”

Posted by Admin | 30 martie 2011 | Category: , |


Lupe Fiasco dezvaluia in urma cu cateva saptamani ca a fost in pragul sinuciderii cand casa de discuri i-a dat un track de-al sau lui B.o.B. El a cazut in depresie dupa ce labelul i-a dat piesa “Nothin’ on You” colegului sau din industria muzicala. Se pare, insa, ca nu a fost nicio secunda suparat pe B.o.B. cu care a colaborat pentru o piesa foarte reusita, “Who Are You Now”.
Melodia ar fi urmat sa apara pe cel de-al treilea album al lui Lupe Fiasco, “Lasers”, insa nu a mai fost inclusa pe material. Cei doi au considerat ca piesa este totusi destul de buna incat sa iasa cu ea in fata fanilor. Ei vorbesc in versurile track-ului despre tendinta femeilor de a incerca sa para altfel decat sunt si de a copia orbeste tendintele in moda.
When first she had on baby clothes/ Then she had on young lady clothes/ Mom tried to keep her out the sexy clothes/ Prom night she wore dressy clothes/ (…)Different girl when the liquor flow/ Stripper name, stripper clothes/ Stripper pose on stripper poles”, canta Lupe Fiasco. Iar B.o.B il acompaniaza cu chitara, dar ii imprumuta si vocea sa: “Today’s stylings, injecting like a virus/ From TV screens to your iris/ You buy what you are provided with/ Whatever your size is”.

Iata si piesa, care speram sa dea de gandit persoanelor vizate:

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply