04 aprilie 2011

New Kids On The Block si Backstreet Boys au lansat primul single de pe un album comun


New Kids On The Block si Backstreet Boys nu vor sa stinga lumina in urma lor si sa paraseasca industria muzicala. Cele doua trupe isi unesc eforturile, pentru a arata ca inca mai pot electriza multimile, chiar si dupa cativa ani buni in care nu au mai fost prezenti pe scena muzicala. NKOTB si BSB merg in vara aceasta intr-un turneu, intitulat… NKOTBSB.
Pentru inceput, cei noua baieti au lansat impreuna o piesa, “Don’t Turn Out the Lights”, produsa de Claude Kelly. Melodia dance-pop este lansata ca prim single de pe albumul comun al acestora.
So don’t turn out the lights now, lights now, lights now/ ‘Cause in a minute we’ll be feeling like never before/ So don’t turn out the lights now, lights now, lights now/ I’ll be whatever you need and more“, canta baietii (toti baietii!) la refren.

NKOTBSB urmeaza sa lanseze albumul pe 24 mai si sa-si inceapa turneul in luna iunie.

Currently have 1 comentarii:

  1. poate ca NKTOB si-au intrerupt activitatea in ultimii ani, dar BSB au lansat 2 albume din 2007 ( Unbreakable si This is us - 2009) si au avut si turneu in 2009-2010:)...ei inca castiga, spre deosebire de altii. Nick C. a lansat album solo, asa ca nu poti zice ca nu le merge bine:))


Leave a Reply