31 ianuarie 2011

DJ Grasu-Comercial Promotional Mix

Posted by CarlGroove(a.k.aDjGrasu) | 31 ianuarie 2011 | Category: | 0 comentarii

Anca Green - Fuck the sound (Mix)


Park Place - Out of time


Alex Velea - One Shot (Radio Killer Remix)


O poza topless cu Rihanna a ajuns pe internet (foto)


Daca din punct de vedere muzical totul merge pefect, in ceea ce priveste viata personala Rihanna nu este in perioada ei cea mai buna… Dupa ce saptamana trecuta era implicata intr-un scandal sexual, o tanara dezvaluind in cartea sa autobiografica faptul ca roscata artista i-ar fi facut sex oral, acum cantareata s-a trezit ca o poza sexy a ei a ajuns online.

David Guetta si Rihanna in ‘Who’s That Chick’. Urmareste aici noul clip oficial.


Cu toate ca piesa Who’s That Chick – care este folosita in reclamele Doritos – are deja doua clipuri, Rihanna si David Guetta s-au gandit sa mai lanseze inca unul.
Cu ajutorul regizorului Jonas Akerlund, cateva scene noi au fost introduse in videoclipul “de zi” al Rihannei. In noul clip il putem vedea si pe David Guetta calatorind prin cosmos intr-o nava spatiala.

Managerul lui Bieber: “Nu e Dj care sa nu-i fi difuzat muzica” + promo la filmul 3D “Never Say Never”


Mai e putin pana cand fanii lui Justin Bieber se vor urca in ‘trenul Bieber’ si, prin intermediul peliculei 3D “Never Say Never”, nu doar ca vor ajunge ‘foarte aproape’ de artist, dar vor afla si care a fost drumul acestuia catre succes. La mai putin de doua saptamani pana ca filmul sa fie lansat, promo-urile continua sa circule pe internet…

ROA va lansa un album in curand

Posted by Admin | | Category: , | 0 comentarii

ROA (Rise of Artificial), proiectul infiintat de Bogdan Popoiag (Unu’) si Cezar Stanciulescu (Junkyard), a semnat cu casa de discuri Cat Music, ceea ce inseamna ca trupa va veni cu ceva nou pe piata foarte curand. Proiectul celor doi a aparut in toamna anului 2010 si s-a facut cunoscut odata cu piesa Ne Place, care s-a bucurat si de o varianta in limba engleza, We Like It.

Willow Smith spune ca Jay-Z este mentorul ei


La numai 10 ani, Willow Smith a ajuns cunoscuta in intreaga lume si pare a se transforma intr-un adevarat superstar. Dupa ce a impresionat cu single-ul sau de debut “Whip My Hair”, artista sustinuta si promovata de Utv se pregateste sa lanseze si un album, dar si sa joace intr-un remake al celebrului musical “Annie”. Pe cine are in spate micuta artista? Pe Jay-Z, care se ocupa personal de ascensiunea ei.

Astazi Justin Timberlake implineste 30 de ani! Afla 10 lucruri importante despre artist


Superstarul pop Justin Timberlake implineste astazi 30 de ani iar cu acesta ocazie AscultaMuzica.Net ii ureaza “La multi ani!” si o cariera cat mai indelungata!
Justin Timberlake si-a castigat faima la mijlocul anilor ’90, alaturi de trupa in care canta la acea vreme, celebra N*SYNC.

Madonna vrea sa mearga in turneu cu actorii serialului “Glee”


Dupa ce o vreme a lasat deoparte cariera muzicala, pentru a se ocupa de niste afaceri personale (precum deschiderea unui lant de sali de fitness sau a unor scoli pentru copiii defavorizati), dar si pentru a regiza propriul film, “W.E.”, Madonna are de gand sa revina in forta pe scena! La peste 50 de ani, regina muzicii pop are inca energia necesara de a veni cu reprezentatii spectaculoase si vrea sa bata niste recorduri de longevitate in showbiz.

50 Cent si Ciara, implicati intr-o controversa pe Twitter


Retelele de socializare sunt un spatiu al comunicarii, insa – in ultima vreme – au devenit un spatiu unde vedetele isi arunca vorbe grele. Mai nou, 50 Cent si fosta lui iubita, Ciara, s-au lansat intr-un dialog destul de nervos pe Twitter.

Usher da lectii de dans copiilor lui David Beckham


Usher este foarte ocupat sa revolutioneze muzica pop. Acesta ne-a anuntat ca, odata cu noul sau material, va reinventa genul si va veni cu o intrepatrundere de stiluri. Cantaretul a reusit sa-si faca timp, insa, la rugamintea prietenului sau David Beckham, pentru a le oferi baietilor acestuia niste lectii de dans.

30 ianuarie 2011

Fly Dj's feat Jimmy Dub - Move ya (Buldy Extended)


DJ Tiësto - In Search Of Sunrise Paul Oakenfold Southern Sun (DJ Tiesto Mix)


28 ianuarie 2011

Claudio Cristo & Andre Rizo ft Dustin Moon - House Lovers 2011


Elena Gheorghe - Waiting


Justin Bieber si Ozzy Osbourne au filmat impreuna un spot publicitar (foto)


Fanii lui Justin Bieber au fost foarte revoltati, cu ceva timp in urma, de faptul ca rockerul Ozzy Osbourne nu stia nimic despre idolul lor. Un fragment dintr-un interviu in care Ozzy spunea- “Who the fuck is Justin Bieber?” a circulat pe internet, adundand mii de comentarii. Iata, insa, ca cei doi au ajuns sa se cunoasca foarte bine, chiar mai repede decat ne-am fi imaginat!

Lady Gaga a facut publice versurile piesei ‘Born This Way’


Stiind ca micii monstri sunt extrem de nerabdatori sa vada cu ce vine nou pe albumul “Born This Way”, Lady Gaga a decis sa le faca asteptarea mai dulce. Artista a postat versurile primului single de pe album – scrise de ea insasi – pe pagina de Twitter. Ea a colaborat pentru aceasta piesa cu Fernando Garibay si DJ White Shadow.

O piesa nefinisata a lui J.Lo a ajuns online. Asculta aici “Take Care”


Jennifer Lopez lucreaza de zor la albumul “Love?”. Si pentru ca nu a avut suficienta grija, o piesa intitulata “Take Care” a ajuns pe internet, in varianta neterminata si nefinisata. Chiar si asa nu suna rau deloc, iar daca sunteti curiosi puteti da un ‘play’ sa va faceti o idee.
In principiu, piesa “Take Care” va fi inclusa pe album si, mai mult, se zvoneste ca va beneficia de un clip care va fi un fel de continuare la cel pentru piesa “Good Hit”, lansat cu putin timp in urma.

T.I. a lansat un nou clip, pentru piesa “Lay Me Down”


Desi din inchisoare nu poti face prea multe, T.I. se descurca destul de bine in a nu-si dezamagi fanii. Pastrand o stransa legatura cu echipa sa de-afara, rapperul a reusit sa lanseze un nou videoclip, pentru piesa “Lay Me Down”.
Clipul foarte provocator a fost filmat inainte ca artistul sa intre – pentru 11 luni – dupa gratii, dupa ce a incalcat regulile de eliberare conditionata si a fost prins cu droguri asupra sa.

Dupa Rihanna, duo-ul drum and bass Chase and Status va colabora cu Jay-Z


“No More Idols”- striga cei de la Chase and Status, iar acesta este si numele noului lor album, care va fi lansat pe 31 ianuarie. Desi unii ar face orice pentru a lucra cu Rihanna, cei doi artisti care formeaza trupa de drum and bass au decis sa refuze oportunitatea de a include vocea roscatei cantarete pe noul material.

Willow Smith va juca rolul principal intr-un remake al unui musical


Willow Smith se pregateste sa fie o artista completa, iar norocul face sa aiba in spate o echipa puternica! Dupa ce, la numai 10 ani, artista a uimit o lume intreaga cu talentul sau, dupa ce si-a lansat single-ul de debut “Whip My Hair”, acum ea se pregateste sa devina si actrita.
Dupa ce in anul 2007 aparea in filmul “I Am Legend”, iar mai tarziu in pelicula “Kit Kittredge: An American Girl” alaturi de Abigail Breslin, Willow primeste acum rolul principal intr-un remake al musical-ului “Annie”.

27 ianuarie 2011

Residence Deejays Frissco - ECHO

Posted by CarlGroove(a.k.aDjGrasu) | 27 ianuarie 2011 | Category: | 0 comentarii

Justin Bieber i-a trimis poze sexy prietenei sale (foto)


La numai 16 ani, Justin Bieber e deja “too sexy for his shirt”. Dupa ce a pozat recent pentru un pictorial dintr-o editie speciala a revistei Us Weekly, parand cu cel putin patru ani mai batran, vedeta adolescenta a trecut acum la urmatorul nivel: si-a expus bustul gol pentru o alta revista!
Cu o cravata in dungulite alb cu negru, boxeri care se intrevad deasupra liniei pantalonilor si pieptul gol, Justin Bieber apare – pe X17Online – pozand pentru o publicatie.

Lady Gaga va lansa un parfum cu miros de sange si lichid seminal


Lady Gaga a anuntat cu patru luni in urma ca a semnat un contract cu compania Coty Inc., alaturi de care  isi va lansa propria linie de parfumuri. Desi ar putea parea ca excentrica artista nu e decat una dintre vedetele care detin propria linie de cosmetice, parfumul ei se evidentiaza din start! Gaga nu se dezminte nici de aceasta data si vine cu ceva i-n-e-d-i-t: un parfum care sa miroasa a sange si lichid seminal!

Katy Perry vine cu multe surprize si un nou single! Afla ce pregateste artista.


Katy Perry pregateste o gramada de lucruri pentru fani! Pentru inceput, ea a dezvaluit coperta noului sau single, intitulat “E.T”, urmeaza si un clip pentru piesa, o reprezentatie deosebita la Grammy, dar si un turneu exploziv.

Ke$ha in rol de printesa Disney?! Aici puteti sa o urmariti pe artista intr-o ipostaza inedita (video)


Sexy Ke$ha aproape ca ne-a pacalit, pozand intr-o suava printesa Disney. Noroc ca si-a aratat repede adevarata fata, iar latura ei salbatica nu a intarziat sa apara…. Dupa ce cu cateva luni in urma artista aparea intr-un filmulet marca Funny or Die, in care explica semnificatia simbolului ‘$’ din numele sau de scena, ea a revenit cu un nou clip, foarte amuzant.

Masini de golf sau tuburi de oxigen, sunt cateva lucruri pe care artistii le iau in turneu! Vezi lista lui Jay-Z, Lady Gaga si 50 Cent


Ce poti face cu o masinuta de golf la un concert? Desi aparent mai nimic, Jay-Z cere de fiecare data cand merge sa cante undeva cate patru golf-buggies in culise! Iar daca vi se pare ciudat, aflati ca artistul are o lista de 57 de lucruri, care nu pot lipsi atunci cand merge in turneu.

26 ianuarie 2011

Tony Ray - Heaven (Rework)

Posted by Admin | 26 ianuarie 2011 | Category: , | 0 comentarii

Tony Ray - Heaven (Official Radio Edit)


Tony Ray - Heaven (Extended Mix)


Tom Boxer & Catherine Cassidy - You (Official Radio Edit)


Paul Damixie - Ceausescu N-A Murit (Bittersweet Original Mix)


No Artists No Tracks - Say Bye (Sunlight Remix Extended Version)


Morandi - Midnight Train (Original Radio Edit - Reworked)


Ida Corr - What Goes Around Comes Around (Adrian Sina Remix)


Fly Djs & Jimmy Dub - Move Ya (Official Extended Version)


Emil Lassaria & F Charm Feat Diedra - 9 Mm (Sax Vers)


Dj Rynno, Dj Bonne & Phelipe Feat Sylvia - Work It (Original Radio Edit)


Dj Rynno, Dj Bonne & Phelipe Feat Sylvia - Work It (Original Club Version)


Cayla - Blow The Sirene (Radio Edit) (Produced By Flyinstate)


Cayla - Blow The Sirene (Extended Version)


Cei de la New Kids on the Block il avertizeaza pe Justin Bieber


Justin Bieber este unul dintre cei mai apreciati artisti adolescenti la ora actuala. El spunea in urma cu ceva vreme ca succesul a venit ca o binecuvantare. Joey McIntyre, unul dintre starurile anilor ‘90, membru al trupei New Kids On The Block, se declara insa ingrijorat de situatia lui Bieber, aflat in culmea gloriei la numai 16 ani. El i-a oferit tanarului artist o serie de sfaturi si spera ca acesta sa nu fie orbit acum de succes, iar mai tarziu sa sufere o deceptie.

Dr.Dre si Eminem au filmat pentru clipul piesei “I Need a Doctor”


Dupa ce am asteptat mai bine de zece ani data de lansare a albumul ‘Detox’, ziua in care materialul semnat de Dr. Dre va putea fi gasit pe rafturi fusese anuntata pentru luna aprilie, de un colaborator al artistului. Doctorul muzicii hip-hop a revenit, insa, cu un alt anunt, in care – surpriza sau nu – a spus ca nu a fost stabilita de fapt nicio data exacta!

Shakira a adunat un miliard de afisari pe YouTube


Sexy Shakira are motive de sarbatoare – artista a atins ieri un miliard de afisari pe Youtube! Este o cifra impresionanta, la care nici macar artista nu se astepta. Primul lucru pe care l-a facut, insa, a fost sa le multumeasca fanilor, datorita carora a atins acest record.
Va multumesc tuturor! Un miliard de afisari!!! Este incredibil! Trebuie sarbatorit. Am fost foarte fericita cand am auzit vestea“, a scris ea in retelele de socializare.

Cat de bine poti dansa la numai 10 ani? Va arata Willow Smith la filmarile ’21st Century Girl’


Va place sau nu Willow Smith, trebuie sa recunoasteti ca este o dansatoare desavarsita! In timp ce alte fetite inca se mai joaca cu papusile, artista joaca in propriile videoclipuri. Dupa ce a impresionat pe toata lumea cu single-ul de debut “Whip My Hair”, Willow se pregateste sa lanseze un album. Urmatorul single care va face parte de pe material, “21st Century Girl”, este o invitatie la dans si va beneficia de un clip exploziv!

Radu Almasan isi prezinta trupa din SUA in premiera la The Ark, alaturi de James Walsh


Radu Almasan, cunoscut publicului roman ca si solist al trupei Bosquito, isi va prezenta luna viitoare in premiera in Romania proiectul care l-a tinut departe de tara ani buni, dar care i-a adus ascultatori si fani precum Slash, Taylor Swift, sau Kiefer Sutherland. Este vorba despre Madame Hooligan, trupa care a luat nastere in Los Angeles, California, la sfarsitul anului 2006, si pe care fanii de rock alternativ/neo-grunge si nu numai, o vor putea vedea pentru prima oara in Romania in cadrul unui show acustic, pe scena The Ark Underground, in deschiderea show-ului pe care James Walsh, solistul Starsailor, il va sustine pe 4 februarie.

Turneul lui Katy Perry va mirosi a vata de zahar, la propriu


Fanii lui Katy Perry care vor merge la concertele din turneul ‘California Dreams’ vor avea parte de o adevarata tratatie. Turneul ei va mirosi a… bomboane. Nu, nu este o metafora! Artista are de gand sa vina cu ceva foarte original: niste aparate care sa imprastie miros de vata de zahar!
Katy Perry vrea ca la concertele ei publicul sa-si foloseasca toate simturile si nu doar auzul sau vazul: “O sa fie un turneu foarte cool, pentru ca iti va antrena toate simturile.

David Guetta va colabora cu U2, pentru noul album al trupei


Starul cluburilor dance a pus mana pe o colaborare de zile mari! David Guetta a fost invitat chiar de solistul U2 sa vina cu niste idei pentru viitorul album al trupei. Dj si producator, Guetta si-a facut deja o intrare triumfala in industria muzicala, prin colaborarile cu Madonna, Rihanna, Black Eyed Peas, Flo Rida sau Akon, insa acum este vorba de o adevarata legenda in muzica, U2 avand o istorie de 35 de ani…
Francezul este foarte entuziast si se declara extrem de onorat de propunere.

25 ianuarie 2011

Paul Damixie feat. Starchild - Wish You Were Here (Original Radio Edit)


Residence Deejays feat. Frissco - Echo (Original Radio Edit)


Lady GaGa, mai indragostita ca niciodata, are planuri serioase cu iubitul sau!


Lady Gaga in postura de indragostita… V-o puteti imagina? Umbla vorba ca artista este mai indragostita ca niciodata, ba chiar ca a mai facut un pas inainte in relatia pe care o are cu barmanul Luc Carl. Cei doi s-au mutat impreuna, intr-o vila din Bel Air, pentru care cantareata plateste o chirie de 25.000 de dolari pe luna!
Cuplul Luc-Gaga s-a format in 2005, inainte ca excentrica artista sa isi castige faima internationala  si – daca nu stiati – Carl i-a fost sursa de inspiratie pentru mai multe single-uri pe care probabil le fredonati cu placere.

Britney Spears si-a dezvaluit look-ul din clipul “Hold It Against Me”. Afla cu cine a facut echipa artista… (foto)


Dupa aproape trei ani de la ultimul sau album, Britney Spears s-a intors triumfatoare in industria muzicala, pentru a face ravagii in topuri si a le arata tuturor ce poate! Pentru inceput a doborat cateva recorduri- noul single “Hold It Against Me” a strans cele mai multe difuzari la radio intr-o singura zi, apoi piesa a devenit cea mai difuzata melodie, timp de sapte zile la rand, la radiourile din Statele Unite. Si mai urmeaza… Acum artista pregateste, insa, un videoclip exploziv!

50 Cent va colabora cu Eminem pe noul sau album


Al cui va fi anul 2011? Al lui Lady Gaga? Al lui Britney Spears? Al lui Kanye West? Ramane de vazut… Insa va anuntam ca in cursa s-a inscris si 50 Cent, care nu vrea sa fie umbrit de nimeni. Daca 2010 a fost pentru el anul colaborarilor, artistul a anuntat ca vine acum cu un nou album foarte ‘greu’, care este deja finalizat in proportie de 80%.

Lil Wayne se pregateste de lansarea noului album, dar si de turneu


Fara sa fim rautaciosi, am putea spune ca timpul petrecut in inchisoare i-a prins bine lui Lil Wayne, care s-a intors pe scena muzicala mai plin de inspiratie ca niciodata! Rapperul nu a pierdut deloc timpul de cand a fost eliberat, iar noul album – intitulat “The Carter IV” – este aproape finalizat.

Bruno Mars este fericit pentru ca nu a avut succes mai devreme


Bruno Mars e foarte multumit de cum se aseaza lucrurile in viata sa. Artistul in varsta de 25 de ani a afirmat chiar – surprinzator! – ca este bucuros de faptul ca nu a avut succes mai devreme. Mai multe zicale ar descrie perfect cariera sa, precum “toate la timpul lor”, “succesul vine cand nu te astepti” si… mai gasiti voi cateva, dupa ce veti citi despre pasii pe care i-a avut de urmat cantaretul din Hawaii, pentru a deveni faimos.

Willow Smith ne arata cum trebuie sa fie o fata in secolul 21! Asculta aici un preview la noul sau single “21st Century Girl”


La numai 10 ani, Willow Smith e ferma pe pozitie! Dupa ce a impresionat pe toata lumea cu single-ul de debut “Whip My Hair”, artista se pregateste sa lanseze un album. Urmatorul single care va face parte de pe material se numeste “21st Century Girl” si este o invitatie la dans!
Willow a pus pe pagina sa de Facebook un scurt teaser. “E o piesa dance. Stiu ca va place sa dansati!“, a spus tanara artista.

Rihanna in rol de iepuras Playboy, in clipul piesei “S&M”


Vi se pare Rihanna o cantareata sexy? Inmultiti cu 10 ce ne-a oferit pana acum si poate va veti apropia de imaginea ei din noul clip pentru piesa “S&M”. Roscata este, asadar, mai sexy ca niciodata! Iar felul in care arata a fost exploatat la maximum la filmari…
Cand va iesi pe piata videoclipul nu se stie inca, dar Rihanna a vrut sa arate ca nu si-a uitat fanii si a postat pe site-ul ei oficial trei poze, care o infatiseaza in trei ipostaze distincte, in timpul filmarilor.

Anca Green Presents - Green Cocktail (Mix)


Concert: Connect-R si Junior Alex - Around the world


Connect-R si Junior Alex au urcat in urma cu cateva minute melodia "Around The World" cantata live intr-un concert caritabil. Concertul s-a desfasurat in Princess club. Ascultati noul single cantat live la concert.

Yarabi feat. Sorana (ex-Asia) - Sexy Violin


Trupa Yarabi, formata acum numai din Ionut Cristian Tiu (IC Tiu), revine in forta, mentinandu-si stilul caracteristic si adaptandu-l la curentul muzical actual. Acum poate fi auzita mai mult vocea lui Tiu, pana la plecarea lui Filip (Adrian Filipidescu) acesta ramanand mai mult in umbra.

Vocea Soranei aduce o gura de aer proaspat in sound-ul de ansamblu al melodiei.
Voua cum vi se pare? Mai recunoasteti stilul original Yarabi, de acum cativa ani? Sau vi se pare la fel cu toata muzica noua?

Sonny Flame - Let's Get Crazy

Posted by Admin | | Category: , | 0 comentarii

Sonny Flame a fost surprins in studio unde inregistra un nou single. Noul single intitulat "Let's Get Crazy" pare mai mult desprins din melodiile lui Sean Paul, acelasi stil si tempo. Momentan nu stim prea multe detalii despre acest single dar cu siguranta o sa aflam curand.

Mai avem si cateva filmari dintr-un concert concert la care nu-i stim destinatia, melodiile interpretate au fost "Glamiti" si  "I got a feeling". Melodia inregistrata in
studio si interpretarile din concert le puteti vizualiza mai jos. Enjoy!

24 ianuarie 2011

Marc Canova - Free (Ibiza Short Mix) Electro Dance


Stefy De Cicco feat Andrew I - I Like to Move It [Synth 2011 Remix]


A aparut noul clip Avril Lavigne, ‘What The Hell’, urmareste aici (video)


Avril Lavigne tocmai a lansat clipul celui mai nou single al ei, ‘What The Hell’, melodie care a fost extrasa de pe albumul ‘Goodbye Lullaby’. LP-ul este programat sa apara pe piata in luna martie, insa pana atunci, cantareata a prezentat primul single intr-un ambalaj video destul de dragut.
Videoclipul,incepe cu Avril intinsa pe pat, alaturi de iubitul ei. Se trezeste, merge spre oglinda si se parfumeaza. Cantareata isi incuie prietenul in casa, apoi fura un taxi pentru a pleca cat mai departe.

Chris Brown mai are un talent… Afla cu ce se mai ocupa artistul in afara de muzica!


Chris Brown vrea sa fie un artist complet! In afara de muzica, el are talent si la desen si nu are de gand sa-l iroseasca. Vazandu-i operele, putem spune chiar ca este un graffer desavarsit!
In ultima vreme, el si-a petrecut timpul in studio, pregatind noul album, “F.A.M.E”.  A scos deja si cateva piese noi: dupa “Look at Me” si “Where Do We Go”, lansate in preajma Revelionului, a iesit cu cateva zile in urma si “Beautiful People”.

David Guetta se declara onorat de colaborarea cu Rihanna de pe “Who’s That Chick”


Muzicianul francez a colaborat cu o serie de artisti de top, printre care si Madonna, Flo Rida sau membrii Black Eyed Peas. David Guetta se declara, insa, foarte incantat de duetul din piesa “Who’s That Chick”. Cine este cantareata care si-a imprumutat vocea pentru acest track? Va dam un indiciu- are parul rosu ca focul!
Guetta se declara impresionat de cum a mers colaborarea cu Rihanna, desi initial – recunoaste el – nu avea nicio idee despre ce va urma.

Katy Perry pregateste ceva special pentru reprezentatia de la decernarea premiilor Grammy!


Katy Perry, nominalizata la mai multe categorii in cadrul premiilor Grammy, printre care si “Albumul Anului”- cu “Teenage Dream”, a decis ca trebuie sa demonstreze ca merita distinctiile care i se acorda… Ea a promis ca va oferi un show cu adevarat special in cadrul evenimentului anual!

Artista, in varsta de 26 de ani, a promis ca – la reprezentatia din cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Grammy – ne va dezvalui o alta latura a personalitatii sale.

Amy Winehouse colaboreaza cu Cee Lo Green


In ciuda rautatilor pe care le scriu revistele de scandal despre ea, Amy Winehouse – desi o mai ia uneori pe aratura – isi vede totusi de treaba si pregateste cel de-al treilea album, care urmeaza sa iasa pe piata anul acesta. Materialul, care nu a primit inca un nume, ar fi aproape finalizat, insa prea multe detalii nu au fost facute publice. Daca jurnalistii care o urmaresc cand se imbata i-ar pune si intrebari despre cum merg inregistrarile, am avea sanse sa mai aflam cate ceva…

Vesti bune de la Kanye West: doua materiale noi vor fi lansate in curand


Kanye West si-a bagat fanii in priza cu anunturile pe care le-a facut pe Twitter: mai e putin si vom pune mana pe albumul facut in colaborare cu Jay-Z, dar si pe un nou material propriu!
“Watch The Throne” va fi lansat pe piata in doua luni, a scris Kanye pe Twitter… cu majuscule si multe semne de exclamare! Cei doi, adevarate legende in zona hip-hop, anuntasera inca de anul trecut ca vor scoate un album impreuna, insa nimeni nu credea ca lucrurile se vor misca atat de repede.

P!nk - F**kin' Perfect (Perfect)

Posted by Admin | | Category: | 0 comentarii

23 ianuarie 2011

VMC - I Feel Lucky (Radio Edit)

Posted by Admin | 23 ianuarie 2011 | Category: , | 0 comentarii

IAN & Maryna - What Do You Want (Flavy DeeJay RMX Extended)


IAN - Give It To Me (Flavy DeeJay RMX Extended)


Avril Lavigne sustine ca a avut o adolescenta banala + Imagini de la filmarile clipului 3D “What the Hell”


Avril Lavigne a fost urmarita timp de trei zile de un baiat! Nu a reusit sa scape de el nici macar urcandu-se intr-un taxi la intamplare, nici ascunzandu-se intr-un magazin de haine, asa ca a decis sa vada exact care-I treaba si… surpriza! A constatat ca il place pe respectivul individ, care – dupa atata perseverenta – a devenit iubitul ei! Scenariul nu este, insa, unul real, ci acela urmat in clipul 3D pentru piesa “What the Hell”.
Avril este foarte ocupata in aceasta perioada – dupa lansarea single-ului “What the Hell”, ea pregateste si videoclipul, dar aduce si ultimele finisaje albumului, care fi lansat pe piata pe 8 martie. Pentru a nu mai tine fanii in suspans, intr-un mini-clip de peste cinci minute, artista ii introduce in lumea din spatele scenei, printr-o serie de imagini de la filmarile clipului.

Acuzata ca imaginile din clipul piesei “F**kin’ Perfect” sunt prea dure, Pink isi justifica alegerea


Pink a lansat in urma cu doua zile un videoclip emotionant si pe alocuri socant la piesa “F**kin’ Perfect”. Imaginile vin cu un mesaj foarte direct, in sustinerea versurilor: nu trebuie sa va rusinati niciodata de ceea ce sunteti, pentru ca perfectiunea poate imbraca multe forme! Insa, nici nu a apucat bine Pink sa se bucure de succesul inregistrat, pentru ca valuri de critici au inceput sa curga la adresa imaginilor socante de care s-a folosit!

Pregateste Eminem un nou album?

Posted by Admin | | Category: , | 0 comentarii

Eminem a scos albumele “Relapse” (2009) si “Recovery” (2010) in doi ani consecutivi, dupa o pauza de cinci ani de la “Encore” (2004). Dupa ce a reusit sa treaca peste dependeta de pastile, Slim Shady s-a pus pe treaba mai hotarat ca niciodata, iar acum s-a trezit cu bratele pline de nominalizari la Grammy. Daca Em, aflat in mare verva, pregateste acum un nou album, nu stim sigur, insa acesta intra aproape zilnic in studio, pentru a inregistra piese noi. Deci, posibilitatea sta in picioare!

DJ Grasu-Tech-House Promotional Mix(Special Mix For Ciupa)



Tracklist: 
1.Channel X - Rodeo (Original Mix)
2.Austin Leeds - Games (Original Mix)
3.Luca_Cassani_feat._Max_C_-_Into_The_Light_(Mavi_Instrumental)
4.Stefano Noferini - Mama (Leonardo Gonnelli Remix)
5.Mr Yahtzee - Moccaccino (Original Dubby Mix)
6.Alex Niggemann & Superlounge - Chip Chip (Velso Groove Remix)
7.Namito - Pommegranate (Original Mix)
8.Dave Darell vs. Klingenberg - I Need A Dollar (Club Mix)
9.Veerus & Maxie Devine - Vaffanzoom (Original Mix)
10.Deep Josh - Indian Spell (Alan Lockwood Distorted Funk Remix)
11.Criminal Vibes - Strarumba (Club Mix)

Miss Top ft LooLoo - Billion


Jay Sean Ft Lil Wayne - Hit The Lights


22 ianuarie 2011

ALICE - Never Love (Radio Edit)

Posted by Admin | 22 ianuarie 2011 | Category: , | 0 comentarii

ALICE - My Fire (Prod. by Tom Boxer)


Britney Spears va colabora cu….Gucci Mane


Britney Spears a revenit in forta anul acesta si a facut ravagii in topurile din intreaga lume! Dupa ce noul single al artistei, “Hold It Against Me”, a doborat un prim record saptamana trecuta, strangand cele mai multe difuzari la radio intr-o singura zi, piesa a devenit cea mai difuzata melodie, timp de sapte zile la rand, la radiourile din Statele Unite! Artista nu are, insa, timp sa sarbatoreasca, pentru ca este foarte ocupata!
Britney lucreaza de zor la noul album, pentru ca timpul zboara rapid, iar materialul – care nu a primit inca un nume oficial – ar urma sa fie lansat in luna martie. Potrivit site-ului Rumor Fix.com, ea urmeaza sa inregistreze o piesa alaturi de Gucci Mane, chiar saptamana care vine. Cei doi urmeaza sa se intalneasca intr-un studio din Atlanta, pentru a scoate un duet la piesa “Hit”.

Beyonce a fost virgina inainte sa-l intalneasca pe Jay-Z


Beyonce s-a pus pe declaratii-soc. Artista a vorbit despre viata ei intima. Rezultatul? Toata lumea a ridicat din spranceana! Artista, in varsta de 29 de ani, a spus ca Jay-Z este primul barbat cu care si-a inceput viata sexuala.
Cunoscuta atat pentru talentul sau, cat si pentru faptul ca este foarte hot, Beyonce marturiseste ca nu era deloc experimentata la inceputul casniciei cu rapperul. Experimentata sau nu, a reusit totusi sa-l tina langa ea ani buni… Intr-un interviu acordat site-ului MediaTakeOut.com, a povestit ca – inainte de Jay-Z – nu a avut decat un prieten, insa, fiind foarte mici nu au trecut niciodata pragul dormitorului. Decat, probabil, pentru a juca ‘v-ati ascunselea’…

Lil Wayne a vorbit despe viata in inchisoare: Cel mai greu lucru a fost lipsa de sex!


Lil Wayne la bustul gol, cu zecile de tatuaje care il impodobesc, boxeri albi si jeansi negri. Unde? Pe coperta celui mai nou numar al publicatiei ‘Rolling Stone’, in care rapperul a vorbit pentru prima data despre viata petrecuta in inchisoare…
Ce a facut Wayne in cele opt luni petrecute in cladirea C-76, celula 23, de la inchisoarea Rikers Island? A ascultat multa muzica la radio, a jucat Uno cu colegii de celula (pana cand acestia – suparati de faptul ca el castiga mereu – nu l-au mai invitat), a citit mult, inclusiv Biblia, a lucrat la SPA (ajutor in prevenirea sinuciderilor) si… a dus lipsa de sex.

Mike Posner – Afla care sunt cele 25 de lucruri pe care artistul le-a tinut ascunse.


Mike Posner este pe cale sa lanseze un nou single, “Bow Chicka”, piesa care cu siguranta va deveni rapid un hit! Melodia face parte de pe albumul “31 Minutes to Takeoff”, lansat in luna august. Cu aceasta ocazie, el a intrat in vizorul publicatiei UsMagazine.com, care l-a luat la intrebari si a alcatuit o lista de 25 de lucruri pe care – mai mult ca sigur – nu le stiti despre artist. Iata ce a dezvaluit acesta: