31 martie 2011

Dj Take & Chriss-T - Feel [Prod. by London Music]


DEEPSIDE DEEJAYS - NEVER BE ALONE (RADIO EDIT)


DEEPSIDE DEEJAYS - NEVER BE ALONE (CLUB MIX)


APPLE JUICE feat. Issa - Comin` Home Again (OFFICIAL 3rd SINGLE 2011)


Lady Gaga revine cu seria de clipuri ‘Transmission GaGavision’



Atentiune, atentiune! Transmite Lady Gaga! Cu mai putin de doua luni pana sa-si lanseze noul album, “Born This Way”, excentrica artista incepe promovarea intensiva!

Jennifer Lopez a lansat cel de-al doilea single de pe noul album, “I’m Into You”, alaturi de Lil Wayne



O mai stiti pe ‘Jenny form the block’? Iata ca artista s-a intors in cartier cu o piesa noua, injectata cu ritmuri de hip-hop chiar de catre mogulul de la Young Money, Lil Wayne.

Wiz Khalifa a lansat albumul “Rolling Papers”. Afla aici cum a fost primit de critici



Numele lui Wiz Khalifa a aparut pe doua albume proaspat-lansate, pe marginea carora s-a vorbit mult in ultima vreme – “F.A.M.E” al lui Chris Brown in editia deluxe si “Doggumentary” al lui Snoop Dogg. Dogg si Khalifa au facut o echipa foarte buna, daca judecam dupa piesele “The Weed Iz Mine” si “That Good“, dar si colaborarea cu Brown pentru piesa “Bomb” este foarte reusita. Rapperul si-a lansat, insa, pe 29 martie si propriul album, care a fost destul de bine primit de critici, dar si de public.

Noul album al trupei Coldplay este aproape finalizat



Baietii de la Coldplay au facut un anunt ce i-a luat prin surprindere pe fanii care se asteptau sa mai treaca destul timp pana sa asculte piese proaspete: noul lor material este aproape gata!

Tinie Tempah va primi premiul pentru ‘Best Newcomer’ la Silver Clef Awards



Tinie Tempah va fi distins cu premiul pentru cel mai bun artist nou-aparut pe scena muzicala, cu ocazia Silver Clef Awards Lunch, ceremonie la care sunt premiate talentele din muzica britanica si se strang bani pentru actiuni caritabile.

Travis Barker, The Game, Lil Wayne si Swizz Beatz in noul clip ‘Can a Drummer Get Some’ (video)



De la punk-rock pana la rapp este numai un pas! Cel putin pentru tobarul trupei Blink 182, care a lansat recent primul sau album solo, alaturi de nume grele din zona hip-hop.

Deepside Deejays - Never Be Alone

Posted by CarlGroove(a.k.aDjGrasu) | | Category: | 0 comentarii

New hit by Deepside Deejays....FeeL The Beats!!!

Thing For Her Feat Jason Derulo (Prod By Fliptones, TonyBreakdown) - [ Tony Breackdown]


30 martie 2011

Lavinia - La Musichita (Adriano Oprea Bootleg Remix)


P.Diddy si colegii de la Dirty Money au lansat un nou clip, la remixul piesei “Your Love”



P.Diddy face exact ce stie el mai bine: incinge atmosfera cu o petrecere underground, alaturi de membrii Dirty Money, in clipul unui remix al piesei “Your Love”.

Inna nominalizata la Balkan Music Awards



Cele mai importante premii muzicale ale peninsulei, Balkan Music Awards vor avea loc anul acesta pe data de 4 Iunie, la Sofia.

Top 15 – Cele mai bine vandute melodii din toate timpurile



V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai vandute piese din istoria muzicii de pana acum? Sa fie melodii vechi, de la inceputurile radiourilor si televiziunilor, care au avut suficienta vreme sa fie cumparate de milioane de oameni?

Lupe Fiasco si B.o.B au lansat piesa “Who Are You Now”



Lupe Fiasco dezvaluia in urma cu cateva saptamani ca a fost in pragul sinuciderii cand casa de discuri i-a dat un track de-al sau lui B.o.B. El a cazut in depresie dupa ce labelul i-a dat piesa “Nothin’ on You” colegului sau din industria muzicala. Se pare, insa, ca nu a fost nicio secunda suparat pe B.o.B. cu care a colaborat pentru o piesa foarte reusita, “Who Are You Now”.

Recenzie ‘Femme Fatale’ – partea a 2-a


Dupa cum va spuneam si ieri, astazi continuam recenzia albumului proaspat lansat de Britney Spears, ‘Femme Fatale’. Pe langa cateva critici pozitive de la Rolling Stone si Daily Telegraph, astazi povestim despre cinci melodii de pe material, care este parerea noastra despre ele si puteti sa le si ascultati.

Snoop Dogg ii aduce un omagiu lui Nate Dogg, in clipul piesei “My Own Way” (video)



Snoop Dogg s-a ferit toata viata de compromisuri si a trait mereu ‘in felul sau’. Rezultatul, cel putin din punct de vedere muzical, este unul stralucit – rapperul a lansat cel de-al 11-lea album de studio din cariera sa, “Doggumentary”.

Inainte de turneu, Miley Cyrus critica artistii care fac playback



Miley Cyrus a decis sa se reapuce de cantat. Dupa ce – in ultima vreme – s-a ocupat mai mult de cinematografie, artista vrea sa revina ‘full-time’ pe scena muzicala si are planuri serioase, care includ chiar un turneu.

Chris Brown a oferit un show de exceptie la postul tv ABC



Chris Brown a avut ‘o revenire’ spectaculoasa pe scena muzicala. Si la fel de spectaculoasa a fost si reprezentatia sa din studioul postului de televiziune ABC, unde artistul a  cantat doua piese de pe noul sau album, “F.A.M.E”.

29 martie 2011

Cheloo - Unde Se Termina Visele [Originala]


Cheloo - Timp Pentru Mine


Cheloo - Pericol [Feat. Fritz]


Cheloo - Inoata Sau Mori


Cheloo - In Corpore Sano


Cheloo - Act 1

Posted by Admin | | Category: , | 0 comentarii

Cheloo - Cand Ma Ia Flama [Feat Markone1]


Cheloo - Celcareuraste


Cheloo - Sau [Feat Ombladon Si Freakadadisk] [Originala]


Sergio Project - Mi Amor [Radio edit Originala]


VMC - LOL (Radio Edit)


RedCode - Love in Dubai (Radio Edit)


Nicki Minaj i-a oferit lui Lil Wayne un cadou inedit



Lil Wayne intra pe ultima suta de metri inainte de lansarea noului sau album, “Tha Carter IV”. Rapperul se afla momentan in turneul “I Am Music II”, alaturi de colega sa de la Young Money, Nicki Minaj si de tobarul trupei Blink 182, Travis Barker.

Katy Perry nu vrea sa colaboreze pe plan profesional cu sotul sau


Artista in varsta de 26 de ani, care s-a casatorit anul trecut – intr-o ceremonie secreta, in India – cu Russell Brand, spune ca intotdeauna prefera sa separe placerea de afaceri. Katy Perry nu se arata deloc entuziasta la gandul unei colaborari profesionale cu sotul sau.

Beastie Boys, Tinie Tempah si Gorillaz, printre artistii care vor lansa single-uri de Record Store Day



Americanii sarbatoresc, in cea de-a treia sambata a lunii aprilie, “Record Store Day”. Sarbatoarea, care tinde sa devina un fenomen mondial, celebreaza muzica in forma sa mai putin comerciala si aduce laolalta sute de magazine de profil independente.

Amy Winehouse a inceput inregistrarile la noul album



Amy Winehouse s-a pus serios pe treaba, ne anunta surse de incredere! Ea a scris o serie de piese pentru noul album si a inceput deja inregistrarile. Speram ca, in cateva luni, sa putem asculta noul material…

Recenzie ‘Femme Fatale’ – partea 1



Albumul “Femme Fatale” al lui Britney Spears a dus (evident, fiind vorba de un nume mare) la o serie de controverse – multi fani sunt incantati de noul sound cu care a revenit dupa trei ani artista, in timp ce altii spun ca mai bine ramanea la imaginea de ‘printesa suava a muzicii pop’ si la stilul care a consacrat-o. Voi ce ziceti?

Chris Brown apare in piesa lui YG, “Hell Yeah”, alaturi de Tyga



Chris Brown e pe val bine de tot! Dupa lansarea albumului “F.A.M.E”, in urma cu o saptamana toate radiourile ii promoveaza muzica, televiziunile se bat pe prezenta sa in studio, iar colegii din industria muzicala ii propun colaborari. Cantaretul de R&B a spus mereu ca pentru prieteni isi face timp. Si… se pare ca are foarte multi prieteni!
Brown a aparut zilele trecute in videoclipul piesei “My Last”, de pe albumul de debut – “Finally Famous” – al lui Big Sean. Recent a lansat si un clip alaturi de Keri Hilson, la piesa “One Night Stand”, regizat de Colin Tilley, unde joaca rolul unui mecanic auto, care promite ‘satisfactie garantata. Iar acum, artistul vine alaturi de YG si Tyga cu o dedicatie pentru doamne.

Rapperii fac dragoste cu fetele din bucatarie pana in dormitor si descriu scenele in piesa “Hell Yeah”. “She said, daddy do you want some, I said hell yeah/ Do I want it in the chair, I said hell yeah/ Do I want it in the kitchen, I said hell yeah/ Do I want it in the bed, I said hell yeah,” canta Breezy refrenul cu o voce sexy. Iata si melodia, ce parere aveti?

Cum isi promoveaza Radiohead noul album?



Thom Yorke a imbracat rolul baiatului cu ziarele: acesta a impartit ieri pe strazile Londrei un ziar gratuit, conceput chiar de Radiohead. Intitulata “The Universal Sigh”, publicatia marcheaza lansarea noului album al trupei, “The King of Limbs”.

28 martie 2011

Ce albume asteptam in 2011?

Posted by Admin | 28 martie 2011 | Category: , | 1 comentarii


Dupa primele trei luni, din punct de vedere muzical, anul 2011 arata foarte promitator. O serie de nume mari din industrie au anuntat ca vor scoate albume, iar fanii au inceput deja numaratoarea inversa.

50 Cent a lansat o piesa noua

Posted by Admin | | Category: , | 1 comentarii


Cineva sa sune la 911, pentru ca 50 Cent a pus mana pe un pistol si este foarte nervos! Dupa ce si-a amenintat dusmanii in piesa freestyle “6 Out of 6”, iar pe noi ‘ne-a amenintat’ cu un album extrem de dur pe care vrea sa-l lanseze anul acesta, rapperul revine cu un nou track, “Call 911”.

Chris Brown apare in clipul lui Big Sean pentru piesa “My Last”



Chris Brown a revenit in forta in industria muzicala. Dupa lansarea albumului “F.A.M.E”, toate radiourile ii promoveaza muzica, televiziunile se bat sa-l aduca in emisiuni, iar fanii ii urmaresc orice miscare. Cantaretul de R&B isi face, insa, timp pentru prieteni si pentru cate o colaborare muzicala…

Noul album Sum 41 poate fi ascultat online



Peste numai 24 de ore va fi lansat noul album al trupei Sum 41, “Screaming Bloody Murder”. Artistii spun ca – de data aceasta – nu ii intereseaza reactia criticilor, a presei sau a radio-urilor, ci doar cea a fanilor!

Lil Wayne vrea sa colaboreze cu Paris Hilton


In fiecare an, la sfarsitul lunii martie, are loc decernarea celor mai importante premii muzicale din Canada. “Juno Awards 2011″ s-a desfasurat pe data de 27 martie, in Toronto, la Centrul Air. Artistii cu cele mai multe nominalizari au fost Drake si Justin Bieber, dar – dintre cei doi – doar starul adolescent s-a ales cu premii.

B.o.B raspunde atacurilor celor de la Odd Future, in piesa “No Future”



Nu ne plac scandalurile din industria muzicala, dar – cand acestea sunt sursa de inspiratie pentru artisti si se finalizeaza cu cateva piese interesante – lucrurile nu mai arata la fel de urat… Atacat de baietii de la Odd Future Wolf Gang, B.o.B a reactionat printr-o piesa in care arunca nervos cu rime ironice.

Jay-Z a remixat piesa “The Moon and the Sky” a lui Sade



Jay-Z si-a implinit un mare vis: sa lucreze alaturi de Sade si sa-si puna amprenta vocala pe una dintre piesele acesteia. Desi atat de diferiti, fiecare fiind adept al unui alt stil muzical, rezultatul este uimitor…

Drake va primi un prestigios premiu pentru activitatea de compozitor



Chiar daca nu s-a ales cu vreun premiul la Grammys, talentul de compozitor al lui Drake nu va ramane fara nicio distinctie. Artistul va primi prestigiosul premiu Hal David Starlight, la ce-a de-a 42-a gala a ‘Annual Songwriters Hall of Fame’.

26 martie 2011

Marii artisti ai momentului strang fonduri pentru Japonia

Posted by Admin | 26 martie 2011 | Category: , | 0 comentarii


V-ar placea un album cu piese ale lui Lady Gaga, Justin Bieber, Nicki Minaj, Rihanna, Katy Perry, Eminem, Beyonce, Bruno Mars, Justin Timberlake, Madonna, David Guetta, BEP, Pink si multi altii? Din pacate imprejurarea nu este una fericita, insa toti acesti artisti si-au unit eforturile pentru a-i ajuta pe japonezi.

Beyonce lucreaza la album alaturi de Frank Ocean



Chiar daca nu am mai auzit mare lucru despre ea, Beyonce a muncit din greu in ultima perioada la noul sau material discografic, care – potrivit zvonurilor – nu este departe de finalizare. Artista nu s-a grabit totusi prea tare sa termine albumul, spunand ca va mai lucra la el oricat ar fi nevoie pentru a iesi perfect. Pe o scena dominata acum de Britney Spears si Lady Gaga, cantareata stie ca trebuie sa vina cu piese cat mai interesante.

Lady Gaga isi indeamna fanii din Malaezia sa protesteze pasnic impotriva cenzurarii piesei “Born This Way”



Primul single de pe noul album al lui Lady Gaga, “Born This Way”, a stranit controverse in Malaezia, sfarsind prin a fi interzis in varianta originala la radiourile de acolo. Motivul?

Jessie J s-a lovit la spate in timpul filmarilor la clipul “Nobody’s Perfect”



Nimeni nu e perfect, nici macar Jessie J. Dar stim ca artista incearca tot posibilul pentru a-si multumi fanii. Aceasta s-a ales cu dureri groaznice de spate, in timpul filmarilor la un nou videoclip, unde si-a fortat organismul de dragul artei…

Britney Spears e super-hot in pictorialul pentru booklet-ul albumului “Femme Fatale”



Mai sunt numai patru zile pana cand Britney Spears va lansa – in sfarsit! – noul album, “Femme Fatale”. Desi toate piesele au ajuns deja pe internet, artista nu-si face griji in privinta vanzarilor. Ea are si un as in maneca- fotografiile pentru booklet-ul albumului!

25 martie 2011

George Hora - I Need Somebody (Original Radio Edit - by Studio66)


Emil Lassaria & F.Charm - 9 MM (Original Extended Mix)


Alexandra Stan - Get back (ASAP) (Original Extended Mix)


Far East Movement si Snoop Dogg petrec in clipul piesei “If I Was You (OMG)”



OMG ce petrecere au dat cei de la Far East Movement. Si l-au invitat si pe Snoop Dogg alaturi de ei. Grupul de hip-hop-eri de pe Coasta de Vest sunt inconjurati de femei, iar un Dj pune piesa lor “If I Was You (OMG)”…in noul clip!

Katy Perry s-a transformat in extraterestru, pentru clipul piesei “E.T”



Katy Perry se pregateste sa lanseze – pe 31 martie – un nou videoclip, pentru piesa “E.T”. Nu stim care va fi povestea clipului inca, dar pe internet au ajuns o serie de fotografii care o infatiseaza pe artista cu noul sau look extrem de interesant!

Lil Wayne: Am o piesa care-i va face pe ceilalti rapperi sa-si incheie activitatea



Lil Wayne se pregateste de lansarea noului album, “Tha Carter IV”, in valoarea caruia are extrem de multa incredere. Dupa cele opt luni in care a fost inchis, rapperul s-a trezit plin de inspiratie si a muncit din greu la noul material, care va iesi pe piata pe 16 aprilie.

24 martie 2011

Top – Cei mai tari parinti din industria muzicala

Posted by Admin | 24 martie 2011 | Category: , | 0 comentarii


In timp ce majoritatea interpretilor trebuie sa astepte o vreme pana cand ating o anumita varsta pentru a-si incepe cariera muzicala, unii dintre ei se nasc binecuvantati cu niste parinti adevarati.

Cine este Lady Gaga? (Interviu video de la Google)



Cine este Lady Gaga? Succes incepand cu anul 2008, peste un miliard de vizualizari ale clipurilor de pe YouTube, 8 milioane de persoane care o urmaresc pe Twitter, ‘Best Pop Vocal’ la Premiile Grammy – toate aceste lucruri, potrivit unui clip executat de echipa Google.

Din primele estimari, Chris Brown va incheia saptamana no.1 in top Billboard 200



La doua zile dupa lansarea noului album “F.A.M.E” (“Fans Are My Everything”), Chris Brown se bucura de incasari record! Asadar, potrivit primelor estimari, cantaretul de R&B va incheia saptamana pe locul 1 in top Billboard 200, cu vanzari de cca. 250-270 de mii de copii.

Justin Bieber i-a facut o farsa lui Willow Smith, chiar in timpul unui concert din turneu (video)



Willow Smith a plecat in turneu cu Justin Bieber, ea fiind cea care deschide show-urile idolului adolescentilor. Cei doi fac o echipa foarte buna si reusesc sa isterizeze multimea fanilor veniti la concerte. Se inteleg foarte bine, iar cantareata sustinuta si recomandata de Utv spune ca are foarte multe de invatat de la Justin. Va invata sa faca si farse?- ne intrebam noi.

Lil Wayne a lansat alaturi de Rick Ross piesa “If I Die Today”



Cu mai putin de o luna pana sa-si lanseze noul album, “Tha Carter IV”, Lil Wayne isi pregateste publicul pentru marea intrare… Pentru a-si incalzi putin fanii inainte de a scoate pe piata propriile materiale, el a lansat o versiune remixata a unei piese, sub numele de “If I Die Today”, alaturi de Rick Ross.

Albumul comun al lui Jay-Z cu Kanye West este aproape gata



Doar cateva mici completari ii despart pe Jay-Z si Kanye West de un album finalizat, iar pe noi de a asculta un material care se anunta foarte interesant. Cei doi rapperi se grabesc sa termine cat mai repede “Watch The Throne”, pentru a-l livra publicului nerabdator.

Jennifer Lopez amana, din nou, lansarea albumului “Love?” pentru luna mai



S-ar parea ca e la moda printre artisti sa amane lansarea unui album. Iar J-Lo vrea sa fie foarte ‘moderna’ si amana, pentru a treia oara, data la care “Love?” va iesi pe piata. Nu vom mai asculta cel de-al saptelea material al cantaretei in luna aprilie, ci in mai.

23 martie 2011

Voxis - Tell Me Everything (Shidance & DJ Dark REMIX)

Posted by CarlGroove(a.k.aDjGrasu) | 23 martie 2011 | Category: , , , , | 0 comentarii


 Shidance si DJ Dark au facut o treaba buna cu melodia, iar cei de la CatMusic au facut un Video Remix. Remixul baietilor(Shidance & DJ Dark ) a fost ales in cadrul unui concurs, organizat de CatMusic.

Justin Bieber a descoperit secretul faimei lui Michael Jackson



Cu cateva zile in urma, Justin Bieber atingea un record: el reusea sa-l intreaca pe regele muzicii pop, Michael Jackson, la incasarile provenite din vanzarea de filme biografice. Acum, idolul adolescentilor sustine ca stie care a fost secretul megastarului.

Lady Gaga este prima artista cu vanzari online de peste 20 de milioane de unitati



Lady Gaga a reusit sa mai bata un record. De data aceasta este vorba de incununarea succeselor din intreaga sa cariera – artista ajuns pe primul loc in topul vanzarilor online, cu peste 20 de milioane de unitati, gratie popularitatii de care s-au bucurat single-uri precum “Bad Romance” si “Born This Way”.

Cu sase zile inainte de lansarea ‘Femme Fatale’ Britney Spears ofera albumul spre ascultare



Britney Spears a ajuns in pragul lansarii noului sau album, “Femme Fatale”. Desi va aparea oficial pe piata pe 29 martie, cu sase zile inainte putem asculta deja toate melodiile, pe site-ul music.aol.com.

Chris Brown si-a lansat albumul “F.A.M.E”. Afla cum a fost primit materialul de critici



Ultimii doi ani au fost un chin pentru Chris Brown, care s-a straduit sa-si repare imaginea foarte sifonata, in urma scandalului cu fosta sa iubita, Rihanna. Dupa albumul “Graffiti” din 2009, care nu a avut vreun succes rasunator, cantaretul de R&B a ajuns in topuri vara trecuta cu single-urile “Deuces” si “No  BS”. Acum apare, insa, in fata lumii intregi cu un material nou-nout, de care este foarte mandru- albumul “F.A.M.E”.

Clipul pentru piesa “Fly” a lui Nicki Minaj, filmat alaturi de Rihanna, va fi lansat la finalul lunii mai



Fanii Rihannei si cei ai lui Nicki Minaj mai au de asteptat ceva vreme pana vor putea vedea clipul filmat de cele doua artiste in colaborare. Acesta va fi lansat in ‘Memory Day weekend’ al americanilor, o sarbatoare din ultimul weekend al lunii mai.

Trupa Paramore a inceput inregistrarile pentru un nou album



Hayley Williams, in spatele careia a fost pus tot scandalul care a dus la destramarea trupei Paramore si la plecarea fratilor Josh and Zac Farro, a anuntat ca formatia s-a regrupat si pregateste – spre marea bucurie a fanilor – un nou material.